Kadeti kljub odlični predstavi s porazom iz Stožic

ELE 21. januar, 2015
270
Kadeti kljub odlični predstavi s porazom iz Stožic

Včeraj, v torek 20.01.2015, sta se v šRC Stožice pomerili kadetski ekipi Union Olimpije A in Elektre šoštanj. Olimpija, ki vodi v skupini, je pred tekmo veljala za favorita, vendar so naši fantje s trenerjem Maličeveæem na čelu zelo drago prodali svojo kožo. Preberi več!


V odlični košarkarski atmosferi v manjši dvorani v šRC Stožice se je odvijal pravi derbi prve slovenske kadetske lige. Elektra je v tekmo krenila zelo motivirano in samozavestno. Odlično so igrali na obeh straneh igrišča in derbi je opravičil svoj naziv. Kar nekaj gostujočih navijačev je spodbujalo naše fante in kot kaže je prav to predstavljalo dodatno energijo v igri Elektre. Po zelo izenačenem prvem polčasu so v drugem polčasu v nekaj sumljivih situacijah sodniki kriterij prilagodili domačinom, kar je dodobra razjezilo našega trenerja Maličeviæa. Kljub temu se naši fantje niso predali. Nepopustljivo in s pravim karakterjem so nadaljevali s tekmo in v zadnjih minutah celo ogrozili vodstvo domačinov, a na koncu se je zmage vseeno veselila ekipa Olimpije.


ČESTITKE FANTOM ZA ODIGRANO TEKMO!!! POHVALE ZA NEPOPUSTLJIVOST IN KARAKTER!!! DVIGNITE GLAVE!!! SEZONE šE NI KONEC!!!


Izjava trenerja Maličeviæa:"Žal smo izgubili, vendar gremo z dvignjeno glavo naprej! Čestitam fantom za borbenost in pristop! Zahvalil bi se navijačem, ki so nas bodrili v lepem številu! Vabim vse, da nas pridejo spodbujati v soboto, ko bomo doma igrali še en derbi letošnje lige in sicer s Slovanom. Pridite navijati! Zmagajmo skupaj!"


Union Olimpija A : Elektra šoštanj 61:57 (11:8, 20:20, 17:15, 13:14)

Iskanje