Jutri kadetski derbi - Elektra gosti Slovan

ELE 23. januar, 2015
238
Jutri kadetski derbi - Elektra gosti Slovan

Jutri se bosta v zadnjem krogu 2. dela 1. kadetske košarkarske lige v Sloveniji pomerila Elektra in Slovan. Slovan je letos že premagal Elektro - ali je tokrat priložnost za maščevanje pred domačimi navijači? Vabljeni k ogledu tekme!


Jutri, v soboto 24.01.2015, se nam v športni dvorani v šoštanju obeta prava košarkarska poslastica za vse ljubitelje tega ekipnega športa. Ob 10.00 uri se bo začela derbi tekma med domačo Elektro in Slovanom iz Ljubljane. Slovan, ki si skupaj z Olimpijo deli prvo mesto v skupini 1AV, si je že zagotovil nastop v nadaljevanju v 3. delu lige. Tudi Elektra si je že zagotovila uvrstitev med 6 najboljših v letošnji sezoni, vendar trener Maličeviæ vseeno napoveduje igro na zmago in borbo za vsako žogo. Kljub rezultatsko ne pomembni tekmi se nam obeta izjemna tekma, saj obe ekipi gojita napadalno igro in sta želni zmag. 

Elektra bo nastopila nekoliko oslabljena, saj sta zbolela Domen Omladič in Andraž Praunseis, zaradi zimske šole v naravi pa bodo odsotni tudi Marolt, Jurko in Golob. A naši fantje so vajeni zmagovati in drugače kot na zmago ne znajo igrati, zato napovedujejo odločno in pogumno igro od samega začetka tekme, kljub krajši klopi pa želijo v zadnjem krogu 2. dela pred domačimi navijači pustiti pravi utis.

Izjava trenerja Maličeviæa pred tekmo:"Imamo veliko težav s poškodbami in z boleznimi, zato še ne vemo s kakšno ekipo bomo nastopili v soboto. Kljub vsemo gremo na zmago! Zdaj imajo priložnost igralci, ki sicer igrajo nekoliko manj, da se izkažejo ter maksimalno izkoristijo ponujeno! Držali bomo skupaj in ta naš ekipni duh nas lahko popelje do zmage. Povabil bi vse zveste navijače naše ekipe, da nas pridejo spodbujati in spremljati! Bodite naš šesti igralec! Zmagajmo skupaj!"


V SOBOTO, 24.01.2015 OB 10.00 URI V šD šOšTANJ

ELEKTRA šOšTANJ : SLOVAN A

 

VABLJENI VSI!!! SPODBUJAJMO NAšE FANTE!!! ZMAGAJMO SKUPAJ!!!

Iskanje