Izjave trenerjev po koncu zaključnega turnirja za mlajše pionirje U12

ELE 27. november, 2010
213
Izjave trenerjev po koncu zaključnega turnirja za mlajše pionirje U12

Ob koncu finalnega turnirja za mlajše pionirje U12 v šoštanju, smo trenerje sodelujočih ekip zaprosili za kratko mnenje o finalnem turnirju.


Herman Tomaž, trener KK Elektra

Kar se tiče finalnega turnirja v šoštanju moramo biti vsi zelo zadovoljni, tako igralci, strokovno vodstvo in gledalci, saj smo, mogoče celo malce nenadejano, dosegli res lep uspeh. Fantje so res dali vse od sebe, voljo, željo in po malce slabše odigranem polfinalu, v tekmi za tretje mesto pokazali da so iz pravega testa in imajo pravi karakter ter dosegli enega izmed največjih uspehov KK Elektra v kategoriji mlajših pionirjev. Organizacija je bila na vrhunskem nivoju, v današnjem času, v času gospodarske krize, se moramo zavedat, da ni lahko poskrbeti za tako veliko število lepih praktičnih nagrad. Potrebno se je zahvaliti celotni organizatorski ekipi na čelu s sekretarjem kluba in prizadevnimi starši, ki so s skupnimi močmi dali levji delež k uspešni izvedbi turnirja. Košarkarska zveza Slovenije, sodelujoči klubi in tudi gledalci so res lahko zadovoljni.

 

Hojč Peter, trener KK Grospulje

Na mojo žalost smo letošnjo sezono zaključili z našima najslabšima predstavama in doživeli dva poraza. Sedaj je na nas, da se poberemo in trdo treniramo ter se čez dve leti poizkušamo odložiti v prvenstvu za starejše pionirje in dokažemo da znamo igrati. Zahvaljujemo se KK Elektra za odlično organizacijo, v šoštanju smo se počutili zares domače. Na vsakem koraku je za nas bilo odlično poskrbljeno in upam, da vkolikor se še kdaj uvrstimo na kakšen finalni turnir, le tega ponovno  organizira KK Elektra.

 

šiško Lojze, trener KK Union Olimpija

Vesel sem, da smo se uvrstili na ta turnir in prikazali borbeno in dobro igro. Žal na je na koncu zmanjkalo malo sreče in tudi znanja, da bi osvojili to željeno lovoriko. A smo lahko zadovoljni in sem vesel 2. mesta.  Čestitam organizatorjem za odlično izvedbo finalnega turnirja. Čestitam tudi vsem nasprotnikom in jim želim še veliko uspeha na njihovi košarkarski poti. 

 

Jeraj Simon, trener KK Krka

V prvi vrsti je potrebno povedati, da je bil turnir odlično organiziran. Tudi vse tekme so se lepo in tekoče izvedle, vključno z dobrim sojenjem. Same ekipe so bile dobro pripravljene, malo me je presenetlila le domača Elektra, ki si je zasluženo priborila tretje mesto. Mi smo pokazali zelo borbeno igro in takrat ko je bilo najbolj pomembno ter najtežje smo znali strniti vrste in dodati še tisto malo, ki je na koncu prevagalo in nas privedlo do končne zmage.

 

Iskanje