Igriva košarka tudi letos v Velenju

ELE 12. september, 2012
223
Igriva košarka tudi letos v Velenju

Košarkarska zveza Slovenije je včeraj, v sodelovanju z KK Elektra in ŽKK Athlete Celje, v šaleški dolini izvajala projekt "Igriva košarka". Obiskali smo Oš šalek in Oš Miha Pintarja Toleda v Velenju.


Za Mobi igrivo košarko je september najbolj zanimiv, pester in deloven mesec, saj animatorji obiščejo preko 40 osnovnih šol in vrtcev po celi Sloveniji. Skupaj z nepogrešljivima Žogijem in Žogico Koško pa v dobro voljo spravijo več tisoč mladih nadebudnih šolarjev.

Unikaten projekt Košarkarske zveze Slovenije, ki skrbi predvsem za popularizacijo košarke pri najmlajših starih od 4 do 9 let, v takem obsegu razveseljuje otroke že tretje leto. V prvih dneh novega šolskega leta bodo animatorji Mobi igrive košarke najmlajšim šolarjem predstavili košarko prilagojeno njihovim psiho-fizičnim sposobnostim ter jim tako približali igro z oranžno žogo.  

Glavni organizator (KZS) in oba soorganizatorja (KK ELEKTRA in ŽKK Athlete Celje) si želimo, da bi se čim več otrok aktivno vključilo v vadbo košarke in tako aktivno preživljalo svoj prosti čas. Vabljeni, da se nam pridružite v šolah košarke.   

Iskanje