Igriva košarka tudi letos osvojila Šoštanj

ELE 12. september, 2013
194
Igriva košarka tudi letos osvojila Šoštanj

Košarkarska zveza Slovenije je včeraj, v sodelovanju z KK Elektra in ŽKK Athlete Celje, v šoštanju na Oš KDK izvajala projekt "Igriva košarka". V ponedeljek pa je igriva košarka potekala tudi na Oš Bratov Letonje v šmartnem ob Paki.


Za Mobi igrivo košarko je vsako leto september najbolj zanimiv, pester in deloven mesec, saj animatorji obiščejo preko 40 osnovnih šol in vrtcev po celi Sloveniji. Skupaj z nepogrešljivima Žogijem in Žogico Koško pa v dobro voljo spravijo več tisoč mladih nadebudnih šolarjev. 


Igriva košarka je projekt Košarkarske zveze Slovenije, ki skrbi predvsem za popularizacijo košarke pri najmlajših starih od 4 do 9 let. Letos je bilo na Oš Bratov Letonje v šmartnem ob Paki in Oš KDK šoštanj izjemno igrivo. V šoštanju so se s Koškom in Žogico igrali ter zabavali vsi učenci od 1. do 4. razreda Oš ter tudi oba najstarejša oddelka vrtca šoštanj.

Glavni organizator (KZS) in oba soorganizatorja (KK ELEKTRA in ŽKK Athlete Celje) si želimo, da bi se čim več otrok aktivno vključilo v vadbo košarke in tako aktivno preživljalo svoj prosti čas. Vabljeni, da se nam pridružite v šolah košarke.   

Iskanje