Igriva košarka osvojila tudi OŠ KDK Šoštanj

ELE 10. oktober, 2012
224
Igriva košarka osvojila tudi OŠ KDK Šoštanj

Košarkarska zveza Slovenije je včeraj, v sodelovanju z KK Elektra in ŽKK Athlete Celje, v šoštanju na Oš KDK izvajala projekt "Igriva košarka".

      


 

Za Mobi igrivo košarko je september najbolj zanimiv, pester in deloven mesec, saj animatorji obiščejo preko 40 osnovnih šol in vrtcev po celi Sloveniji. Skupaj z nepogrešljivima Žogijem in Žogico Koško pa v dobro voljo spravijo več tisoč mladih nadebudnih šolarjev.

Unikaten projekt Košarkarske zveze Slovenije, ki skrbi predvsem za popularizacijo košarke pri najmlajših starih od 4 do 9 let, v takem obsegu razveseljuje otroke že tretje leto. V prvih dneh novega šolskega leta bodo animatorji Mobi igrive košarke najmlajšim šolarjem predstavili košarko prilagojeno njihovim psiho-fizičnim sposobnostim ter jim tako približali igro z oranžno žogo.     

Tudi letos je bilo na Oš KDK šoštanj izjemno pestro in zanimivo. Projekt Igrive košarke so obiskali vsi učenci od 1. do 4. razreda Oš.

Glavni organizator (KZS) in oba soorganizatorja (KK ELEKTRA in ŽKK Athlete Celje) si želimo, da bi se čim več otrok aktivno vključilo v vadbo košarke in tako aktivno preživljalo svoj prosti čas. Vabljeni, da se nam pridružite v šolah košarke.

 

Iskanje