Igralec Elektre, Brane Lekič, član zlate ekipe mladincev

ELE 5. avgust, 2008
207
Igralec Elektre, Brane Lekič, član zlate ekipe mladincev
Slovenska moška mladinska reprezentanca je na evropskem prvenstvu divizije B, ki ga je od 25. julija do 3. avgusta gostil madžarski Debrecen, v velikem finalu z 68:60 ugnala češke košarkarje in se tako z naslovom prvaka po enoletnem premoru vrnila med 16 najboljših moštev stare ... V zlati ekipi mladincev Slovenije je bil tudi igralec Elektre, Brane Lekič. Brane je igral ...

Igralec Elektre, Brane Lekič, član zlate ekipe mladincev

Slovenska moška mladinska reprezentanca je na evropskem prvenstvu divizije B, ki ga je od 25. julija do 3. avgusta gostil madžarski Debrecen, v velikem finalu z 68:60 ugnala češke košarkarje in se tako z naslovom prvaka po enoletnem premoru vrnila med 16 najboljših moštev stare celine, ki nastopajo v evropski diviziji A.

V zlati ekipi mladincev Slovenije je bil tudi igralec Elektre, Brane Lekič. Brane je igral na vseh 8 tekmah prvenstva in sicer skupno kar 142 min, kar je skoraj 18 minut na tekmo. Skupno je dosegel 28 točk in 22 skokov. Čestitamo slovenski mladinski reprezentanci in hkrati našemu igralcu Branetu Lekiču za osvojeno 1. mesto na Madžarskem.

Uradna statistika slovenske mladinske reprezentance!

Fotogalerije!

Iskanje