Glasuj za košarkarje Elektre in izberi svojo ALL-STARS ekipo

ELE 5. december, 2011
199
Glasuj za košarkarje Elektre in izberi svojo ALL-STARS ekipo

Kot je bilo v navadi že lansko leto, imate ljubitelji košarke tudi letos možnost, da izglasujete svoje najljubše košarkarje v ALL-STARS ekipo. Letošnji ALL-STARS se bo odvijal 2. januarja 2012 v Domžalah. Glasujte za naše košarkarje in jim dajte več možnosti, da se udeležijo tega dogodka.


GLASUJETE LAHKO TUKAJ

NAKUP VSTOPNIC (dnevna vstopnica le 8€!) TUKAJ

S klikom na zgornjo povezavo se vam odpre spletno glasovanje za člane prve peterke tekme Domači : Tujci na All-Starju Domžale 2012, ki bo na sporedu 2. januarja 2012, ob 18.00, v Hali komunalnega centra v Domžalah. 

Glasujete tako, da v sedmih korakih izberete vseh pet igralcev obeh ekip po različnih igralnih mestih in oba glavna trenerja.

Za igralce prve peterke članske tekme glasujete tako, da izberete pet domačih in pet tujih košarkarjev ter oba trenerja (ta bosta izbrala preostale igralce v ekipi, pri čemer mora biti vsaj en igralcev iz vsakega kluba) ter se tako borite za vrhunske nagrade. Košarkarje in trenerje izbirate med vsemi 12 klubi Lige Telemach, ob čemer dovolite, da vas opozorimo, da je iz enega kluba možno uvrstiti največ po tri igralce v vsako izmed moštev (Domači in Tujci), oziroma skupaj pet.

Prva peterka bo objavljena na spletni strani www.kzs.si ter uradni strani Košarkarske zveze Slovenije na Facebooku in sicer po koncu glasovanja. Glasujete lahko enkrat na dan.Glasovanje bo trajalo do ponedeljka, 19. decembra, v boju za nagrade pa lahko sodelujete le, če na koncu zapišete tudi vaš elektronski naslov.

NAGRADE:

1. nagrada: Ogled All-Starsa Domžale 2012 kot pomočnik trenerja na klopi Domačih in z VIP vstopnico, majica dogodka s podpisom vseh košarkarjev Domačih
2. nagrada: Ogled All-Starsa Domžale 2012 kot pomočnik trenerja na klopi Tujcev in z VIP vstopnico, majica dogodka s podpisom vseh košarkarjev Tujcev
3. nagrada: 2x vstopnica za All-Stars Domžale, majica
4. nagrada: 2x vstopnica za All-Stars Domžale, majica
5. nagrada: 2x vstopnica za All-Stars Domžale, majica


RAZPORED ALL-STARSA 2012:

10.00: Tekma mlajših pionirjev (U12)
11.30: Tekma starejših pionirjev (U14)
13.00: Tekma kandidatov za kadetsko reprezentanco (U16)
14.30: Tekma kandidatov za mladinsko reprezentanco (U18)
16.00: Tekma kandidatov za reprezentanco mlajših članov (U20)
18.00: Članska tekma - DOMAČI : TUJCI - NEPOSREDNI PRENOS NA šPORT TV!

VSE O ALL-STARSU DOMŽALE 2012

TWITTER: Dogajanje, povezano z All-Starsom, lahko spremljate tudi prek Twitterja in sicer prek #kzsallstars, ki je uradni hashtag dogodka. 

VIR. KZS

Iskanje