Glasovanje za začetni peterki in trenerja selekcij zahoda in vzhoda

ELE 27. november, 2007
229
Glasovanje za začetni peterki in trenerja selekcij zahoda in vzhoda
V četrtek, 22. novembra, se je začelo glasovanje za Dan slovenske moške košarke 2007, ki ga bo 26. decembra gostila novomeška dvorana Leona Štuklja. Poleg začetnih peterk članskih ekip Zahoda in Vzhoda bodo leto košarkarski navdušenci prek spletne strani...

Glasovanje za začetni peterki in trenerja selekcij zahoda in vzhoda

V četrtek, 22. novembra, se je začelo glasovanje za Dan slovenske moške košarke 2007, ki ga bo 26. decembra gostila novomeška dvorana Leona Štuklja. Poleg začetnih peterk članskih ekip Zahoda in Vzhoda bodo leto košarkarski navdušenci prek spletne strani Košarkarske zveze Slovenije izbirali tudi trenerja le-teh. Vsak, ki bo glasoval in nam pustil še svoj elektronski naslov, bo v igri za deset atraktivnih nagrad, med katerimi bodo tudi mesto pomočnika trenerja pri zahodni ali vzhodni članski selekciji ter ob vstopnicah tudi podpisan dres Marka Miliča, ambasadorja 17. Dneva slovenske moške košarke. Zavoljo neposrednega prenosa glavne tekme na TV Slovenija na KZS skupaj soorganizatoji, KK Krka in ŠD Extrem, pripravljamo pravi spektakel, zatorej si želimo, da bi za svoje idole glasovalo čim več košarkarskih zaljubljencev.



Tako vas ob tem prosimo, da v vašem mediju zapišete oziroma sporočite gledalcem ali poslušalcem, da je za začetni postavi članske tekme in trenerja obeh selekcij do 19. Decembra moč glasovati na spletni strani Košarkarske zveze Slovenije:

www.kzs.si/glasovanje

Iskanje