Gibanje za zdravje – dan druženja in gibanja vseh generacij 2017

ELE 12. maj, 2017
258
Gibanje za zdravje – dan druženja in gibanja vseh generacij 2017

Sobotna prireditev »Gibanje za zdravje – dan druženja in gibanja vseh generacij« se nam bo zagotovo vtisnila v spomin tudi zaradi čudovitega sončnega in toplega vremena. S številčno udeležbo na prireditvi smo dokazali, da so medgeneracijsko druženje, skrb za zdravje in gibanje vrednote, ki jih živimo. Otroci ter odrasli Fake Drive De Cartier UK so uživali v mnogih delavnicah. Med sodelujočimi je bil tudi KK Elektra.


Ob svetovnem dnevu družine,  je v soboto, 6. maja 2017, od 9. do 12. ure pri nogometnem stadionu šoštanj potekala prireditev »GIBANJE ZA ZDRAVJE - DAN DRUŽENJA IN GIBANJA VSEH GENERACIJ«.

Otroci iz vseh oddelkov šoštanjskega vrtca so Breitling Transocean Replica se zbrali ob 9. uri pred Vrtcem šoštanj enota Biba, od koder so pot nadaljevali do stadiona, kjer so se odvijale različne športne in druge aktivnosti. V športnem kotičku smo KK Elektra predstavili tudi košarkarko. Z obiskom na naši delavnici smo zelo zadovoljni, predvsem otroci so se zelo zabavali ter aktivno sodelovali pod budnim vodstvom članskih igralcev, Andraža Ravnikarja ter Tadeja Kosija. Zahvaljujemo se tudi Vrtcu šoštanj za povabilo na to zares odlično prireditev.

FOTOGALERIJA (Foto: Valerija Avbreht šižgorič)

Iskanje