ESOTECH nadaljuje s sponzoriranjem košarke

ELE 20. september, 2007
210
ESOTECH nadaljuje s sponzoriranjem košarke
V Esotechu so podpisali sponzorsko pogodbo s košarkaškim klubom Elektra za sezono 2007/2008. V novi sezoni je cilj članske ekipe Elektra Esotech uvrstitev v Ligo za prvaka. Predsednik uprave Esotecha Marko Škoberne in predsednik košarkaškega kluba Elektra Darko Lihteneker, sta ...
ESOTECH nadaljuje s sponzoriranjem košarke

Velenje, 19.9.2007 – V Esotechu so podpisali sponzorsko pogodbo s košarkaškim klubom Elektra za sezono 2007/2008. V novi sezoni je cilj članske ekipe Elektra Esotech uvrstitev v Ligo za prvaka.

Predsednik uprave Esotecha Marko Škoberne in predsednik košarkaškega kluba Elektra Darko Lihteneker, sta s podpisom nove sponzorske pogodbe za sezono 2007/2008, potrdila obojestransko željo po nadaljnjem spodbujanju ELEKTRE ESOTECH pri doseganju začrtanih ciljev.

Članska ekipa ELEKTRA ESOTECH vstopa v novo sezono močno prenovljena in pomlajena, saj je povprečna starost igralcev 21,5 let. Trener Ivan Stanišak verjame, da bo želja vseh igralcev po dobrih igrah prispevala k cilju kluba – uvrstitev v Ligo za prvaka, kjer nastopa 8 najboljših slovenskih košarkarskih ekip vključno z Union Olimpijo. S pripravami na novo sezono so igralci začeli že v začetku avgusta.

Esotech je sponzor košarkarskega kluba Elektra že od sezone 2005/2006, ko je članska ekipa dosegla največji uspeh, in sicer 4.mesto v državi. Potem je sledila uvrstitev med 5 najboljših ekip. Z novo sezono pa je želja tako igralcev kot vodstva kluba z dobrimi igrami privabiti v Šaleško dolino vse najboljše slovenske košarkarske ekipe.

Košarkarski klub Elektra pa nadaljuje s tradicijo tudi pri organizaciji že 4.memoriala Matjaža Natka, ki bo potekal med 21. in 22. 9. v Šoštanju. Poleg domačega kluba bodo nastopile še tri prvoligaške ekipe iz Slovenije, Hrvaške in Avstrije.

Iskanje