Elektra začela s pripravami na novo sezono

ELE 12. avgust, 2013
171
Elektra začela s pripravami na novo sezono

V ponedeljek, 5. avgusta, je košarkarski klub Elektra s prvim uradnim treningom članske ekipe, pričel s pripravami na novo tekmovalno sezono 2013/14. 


Uvodnega treninga, katerega je vodil novi glavni trener članske ekipe Ivan Smiljaniæ, pomagal pa mu je trener mladinske ekipe Dušan Maličeviæ so se udeležili igralci: Žiga Zagorc, Sanel Bajramljiæ, Drago Brčina, Andrej Podvršnik, Urban Bukovič, Danijel Pajeviæ, Aldin Hasiæ, Jan Rizman, Mateo Martinoviæ, Grega Bukovič, Jan Kosi, Borut Lenko, Aljaž šlutej in Kaj špegel. V klubu upajo, da se bodo treningov članske ekipe v naslednjih dneh udeležili tudi Brane Lekiæ, Vid Puc in Roman Mevc.

  Do konca tega meseca se bodo treningov udeleževali tudi igralci, ki bodo prišli na preizkušnjo, saj pomlajena ekipa Elektre v novi tekmovalni sezoni potrebuje okrepitev izkušenih igralcev na igralni poziciji 4 in 5.   Igralce zbrane na prvem treningu, so pozdravili tudi člani uprave kluba Peter šlutej, Goran Halilovič, Franc Rupreht in Franc Vah, ki so zaželeli igralcem uspešne priprave, ter športno uspešen in predvsem zdrav zaključek tekmovalne sezone 2013/14. 

Iskanje