Elektra z odlično zadnjo četrtino premagala rusko ekipo Temp Sumz

ELE 18. september, 2012
228
Elektra z odlično zadnjo četrtino premagala rusko ekipo Temp Sumz

Že včeraj bi se Elektra morala udariti z rusko ekipo Enisay, a je tekma zaradi organizacijskega šuma našega gostitelja žal odpadla. Namesto le te smo opravili močan večerni trening v dvorani. Danes je članska ekipa KK Elektra le odigrala prvo pripravljalno srečanje v Poreču. Pomerila se je z rusko ekipo Temp Sumz, ki sicer igra v 2. ruski ligi. 


Poreč 18.9.2012, SD INTERSPORT

BC TEMP SUMZ (RUS)  : ELEKTRA šOšTANJ  61-63

(22-16, 16-14, 10-11, 13-22)

Sodnika:

Terleviæ, Sušau

Strelci:

Elektra: Bukovič 2, Brčina 2, Pajeviæ, Zagorc 8, Lekič 4, Bajramliæ 5 (PM 1/2), Juleviæ 6, Rizman, šlutej, Hasiæ, Atanackoviæ 8, Podvršnik 19 (4x3, PM 3/4), Collins 9 (PM 1/1)

Na prijateljski tekmi med Elektro in rusko ekipo Temp Sums, ki sicer igra v 2. ruski ligi se je bila težka bitka. Ruska igra je namreč izjemno agresivna in trda. Naši igralci so potrebovali precej časa, da so se navadili na kriterij sojenja in na žogo Molten.

Na tekmi, v kateri je Elektra prvič letos nastopila v popolni postavi, se je že lahko videlo obrise igre, ki jo od svojih varovancev pričakuje trener Sebastjan Krašovec. Elektra je tekmo začela premehko v obrambi in rusi so do polčasa pridobili lepo prednost 8 točk.

V 2. polčas so igralci Elektre krenili izjemno motivirani in so z izjemno obrambo ter s strelsko razpoloženim Podvršnikom preobrnili izzid. V napeti končnici je tekmo v Elektrino korist odločil novi kapetan ekipe Mensud Juleviæ s košem in nato še z ukradeno žogo v zadnjem ruskem napadu.   

Iskanje