Elektra z odlično obrambo strla grosupeljski oreh

ELE 28. september, 2013
190
Elektra z odlično obrambo strla grosupeljski oreh

Včeraj je Elektra odigrala še eno v nizu prijateljskih tekem. V Grosupljem je, predvsem zaradi odlične obrambe v drugem polčasu, zasluženo premagala domačine. 


27.9.2013, šD BRINJE

GROSUPLJE - ELEKTRA šOšTANJ 59:64

20:12, 14:19, 14:19, 11:14  

Sodniki: Mlakar, Nedovič, Benko  

Za Grosuplje so nastopili: Erčulj, Hojč, Krubally, Williams, Buchberger, Trampuš, Karavdiæ, Juleviæ, Krušič;  

Za Elektro so nastopili:Kosi, šlutej, Rizman, Hasiæ, Podvršnik, Brčina, Bukovič G., Bajramliæ, Leliæ;  

Grosupeljčani so večino tekme nadzirali rezultat in potek srečanja, saj so bili vseskozi v rahli prednosti. Predvsem se je poznala premoč domačinov v skoku. Prelomen trenutek je zagotovo bil v zaključku 2. četrtine, ko se je pri domačih poškodoval Krubally (zvin gležnja) in razmerje v skoku se je hitro izenačilo. Polčas so domači dobili za 3 točke.

V drugem polčasu pa je bila tekma izenačena vse do 38 minute, ko si je Elektra z dvema hitrima protinapadoma in trojko priigrala prednost petih točk, ki jo domači niso uspeli uloviti do konca tekme.

Pri Grosuplju sta manjkala že dlje časa odsotna Antonijeviæ in Zagorac , poleg njiju pa sta na tej tekmi manjkala obolela Jerman in Grubelič. Pri Elektri je manjkalo kar nekaj igralcev; Stanojeviæ, Ognjenoviæ, Zagorc, Bukovič U. in Puc. 

Kljub kratki klopi Elektre je potrebno pohvaliti vse igralce za izjemno borbenost, za odlično igro pa pedvsem včeraj res izjemnega Bajramliæa. Svoje pa so v obrambi in napadu prispevali tudi mladi igralci Elektre (Rizman, Hasiæ, Kosi in Bukovič G.).

Iskanje