Elektra z mirnim Rizmanom premagala Hopse

ELE 29. september, 2013
190
Elektra z mirnim Rizmanom premagala Hopse

Na še eni izmed prijateljskih tekem je tokrat Elektra premagala Hopse. Izkazal se je mladi Rizman, odlično pa sta igrala tudi Podvršnik in Brčina.


šD Polzela, 29.9.2013  

HOPSI POLZELA - Elektra 77:82 

(24:13, 13:21, 15:17, 25:31)  

Sodnika: štor, Hočevar  

Hopsi: Dimec, Rat, Vujasinovič, Godler, Vašl, Lukan, Richard, Ahmedoviæ, Kočevar, Govc, Robertson;  

Elektra: Kosi, šlutej, Rizman, Hasiæ, Podvršnik, Brčina, G.Bukovič, Bajramliæ, U.Bukovič, Leliæ, Stanojeviæ, Ognjenoviæ;  

Na še eni prijateljski tekmi proti Hopsom, so znova v izenačenem obračunu, tokrat spretno prišli do zmage igralci Elektre. Elektri se je v zadnji četrtini odprl met za tri točke (zadeli so jih kar 7, 3 x Podvršnik, 3 x Brčina in 1 x Rizman), po dobri obrambi je Elektra izvedla tudi dva ali tri hitre protinapade in si tako priborila dovolj visoko prednost, ki jo je tudi z odličnim izvajanjem prostih metov Rizmana v zadnji sekundah, uspela zadržati do konca tekme.

Tako Hopsi kot gostje iz šoštanja niso nastopili v popolnih zasedbah, v domači vrsti je zaradi poškodbe manjkal Mirko Mulalič, prost dan pa sta imela tudi Udrih in Jagodnik. Pri Elektri sta manjkala Zagorc in Puc.  

Najučinkovitejši v domači vrsti je bil Vujasinoviæ s 23 točkami, pri Elektri pa sta Jan Rizman in Andrej Podvršnikdosegla po 18 točk.

Elektra se bo ponovno pomerila z Hopsi že naslednji petek na turnirju za pokal mesta Polzela.   

Iskanje