Elektra slavila na Kodeljevem

ELE 11. april, 2013
195
Elektra slavila na Kodeljevem

Košarkarji Elektre so tokrat pokazali drug obraz kot na tekmi proti Rogaški. Igrali so atraktivno, hitro, disciplinirano in borbeno košarko. Tekmo pa je bržkone odločila daljša klop Elektre, saj so se vsi igralci, ki so zaigrali vpisali med strelce. Svoje minute na parketu pa so dobro izkoristili naši mladi igralci šlutej, Pajeviæ, Rizman in Lekiæ. 


 LIGA TELEMACH, LIGA ZA OBSTANEK, 6. KOLO:

Sreda, 10. aprila:  

SLOVAN : ELEKTRA šOšTANJ 68:73

 (13:19, 16:14, 27:22, 12:18)
Modriæ 20, Bratož 14; Julevič 14 (7 skokov), Atanackoviæ 10.  

STATISTIKA  

V bolj ali manj nepomembni tekmi, saj sta si obe ekipi praktično že zagotovili obstanek v Ligi Telemach, so košarkarji Elektre zabeležili drugo zaporedno zmago, Slovanu pa zadali šele drugi poraz v zadnjih devetih tekmah.

Čeprav je bila tekma ves čas izenačena, je zmaga Elektre povsem zaslužena, saj so gostje vodili večji del srečanja, predvsem pa so imeli daljšo in bolj raznovrstno klop. Enajst njenih igralcev se je vpisalo med strelce, medtem ko je pri Slovanu izstopal le Stipe Modriæ z 20 točkami in metom iz igre 7:12.

Slovan bo niz treh tekem na domačem parketu končal proti Rogaški Crystalu, Elektra pa se bo doma pomerila z Grosupljem.  

IZJAVI TRENERJEV PO TEKMI:  

Gašper Okorn, trener Slovana:
"Čestitke Elektri, ki je pokazala precej več želje po zmagi. Mi smo na drugi strani dobili tisto, kar smo iskali."

Rajmond Rituper, trener Elektre šoštanja:
"Vesel, da so se fantje pobrali po težkem porazu in pokazali željo po zmagi. Upam, da sedaj ne bomo več padli v naši igri in igrali tako kot znamo."   

Iskanje