Elektra si dvorano v Kranjski Gori deli s slovitim Efes Pilsnom

ELE 24. september, 2011
200
Elektra si dvorano v Kranjski Gori deli s slovitim Efes Pilsnom

Današnji drugi del priprav je potekal v ustaljenem ritmu. Zanimivost je, da imajo v tem času priprave v Kranjski Gori tudi košarkarji slovitega Efes Pilsna, ki treninge opravljajo v isti dvorani kot košarkarji Elektre.


Po dopoldanskem treningu, ki je bil precej naporen, je sledil počitek in popoldan še krajši tek v naravi do jezera Jasna v bližini Kranjske Gore. Naš fizioterapevt Vlado Pečnik pa se je v tem času s kolesom povzpel na Vršič. Na poti nazaj je sicer doživel "gumidefekt" in so ga v dolino pripeljali prijazni turisti iz Nemčije.

Čas pred večernim treningom je popestrila prijateljska tekma med Union Olimpijo in Efes Pilsnom, katero so gladko dobili košarkarji iz Turčije z rezultatom 81-75. Naši igralci pa so tako imeli priložnosti na delu videti ekipo Efes Pilsna z zvezdniki evropske in NBA košarke kot so; Vujačič, Ilievski, Savanoviæ, Baraæ, Ilyasova, Batista, Tunceri, Kinsey ... V Olimpiji pa je na tekmi izstopala predvsem okrepitev iz NBA Danny Green, ki je dosegel 20 točk. Zanimivo je tudi, da so igralci Efesa včeraj in danes trenirali z žogami Elektre, saj svojih niso pripreljali na priprave. 

Po napornem večernem treningu je sledila pozna večerja in zaslužen počitek.

Jutri sledi še zadnji del priprav članske ekipe, ki se bodo zaključile z piknikom in igro paintballa.

Iskanje