Elektra se je predstavila na prireditvi Šport Špas

ELE 20. maj, 2014
249
Elektra se je predstavila na prireditvi Šport Špas

Dežne kaplje niso preprečile sobotnega srečanja na prireditvi šport špas. S številčno udeležbo na prireditvi, »šport špas - dan druženja in gibanja vseh generacij«, smo dokazali, da so medgeneracijsko druženje, skrb za zdravje in gibanje, vrednote, ki jih živimo. Med sodelujočimi je bil tudi KK Elektra.


Ob svetovnem dnevu družine,  je v soboto, 17. maja 2014, od 9. do 12. ure, pod Vilo široko v šoštanju potekala prireditev »šPORT šPAS - DAN DRUŽENJA IN GIBANJA VSEH GENERACIJ«.

Otroci iz vseh oddelkov šoštanjskega vrtca so zbrali na različnih lokacijah (ob 9. uri pred vilo MAYER, ob 8.45 na letališču Lajše in ob 9. uri na parkirišču pred enoto Lučka), od koder so pot nadaljevali do stadiona, kjer so se nato odvijale različne športne in druge aktivnosti.

S številčno udeležbo smo pokazali, da so medgeneracijsko druženje, skrb za zdravje in gibanje vrednote, ki jih živimo.

DOGAJANJE NA STADIONU:                 

- šPORTNI KOTIČKI (košarkarski - KK Elektra, nogometni, joga kotiček, judo kotiček in Maredo šport),

- EKO KOTIČEK (Pup Saubermacher - ogled smetarskega vozila),

- ZDRAVSTVENA POSTAJA IN DRUšTVO DIABETIKOV (meritve krvnega pritiska, krvnega sladkorja in svetovanje), - REšEVALNE POSTAJE (policija, gasilci, reševalci),

- PREDSTAVITEV DRUšTEV (lovsko, taborniško, planinsko, čebelarsko in jadralno), - DEGUSTACIJE MLEČNIH IZDELKOV (mlekarna Celeia, kmetija Ročnik Potočnik),

- DEGUSTACIJA RAZLIČNIH VRST KRUHA (pekarna Klasje), - DEGUSTACIJA JABOLČNIH IZDELKOV (Kmetijska zadruga šaleška dolina),

- CENTER STAREJšIH OBČANOV ZIMZELEN, VRTNARSTVO IMPERL (razstava Zeliščni vrt in zdrava prehrana).

- KULTURNO-ZABAVNI PROGRAM (pozdrav g. župana in ge. ravnateljice, izbira najmlajšega in najstarejšega udeleženca ter najštevilčnejše družine, podelitev medalj otrokom, predstavitev Godbe veteranov za III. življenjsko obdobje, folklorne skupine Oglarji, Twirling kluba šoštanj, tečaj vadbe zumbe). 

V KK Elektra smo zelo zadovoljni z obiskom naše delavnice, ki sta jo vodila Grega in Aldin. Zahvaljujemo se Vrtcu šoštanj za vabilo na to res odlično prireditev.

Iskanje