Elektra prvak !

ELE 20. april, 2024
497
Elektra prvak !

Elektra po zmagi nad Vrani Vransko prvak 4. slovenske košarkarkse lige!


Na drugi tekmi za prvaka smo bili priča veliki zmagi Elektre, ki je s svojo dobro igro osvojila prvo mesto 4.lige ter dvignila pokal za zmagovalca visoko nad glavo. Kot smo pričakovali, je bila tekma napeta in borbena, saj nam je nasproti stala kvalitetna ekipa Vrani Vransko. 40 minut tekme je potekalo v srčni in borbeni igri obeh ekip. Na koncu so naši igralci uspeli z nekaj več moči in koncentracije pripeljati tekmo v končnico in zmagati.

Poleg tega bi se radi zahvalili našim neverjetnim navijačem, ki so nas celo sezono podpirali v dobrem in slabem, ki so nas spodbujali s svojim glasnim in športnim navijanjem bili praktično 6. igralec. Vaša strast in ljubezen do kluba sta neprecenljiva ter nas vse nenehno motivirata pri doseganju naših ciljev. Hvala vam!

Današnja zmaga je plod dobrega sodelovanja vseh v klubu, igralcev, trenerjev, članov uprave, sponzorjev in ljubiteljev košarke v Šaleški dolini. Hvala vsem, ki ste bili del te nepozabne zgodbe in bodimo ponosni na to, kar smo dosegli to sezono skupaj.

Prav tako bi se želeli zahvaliti ekipi Vrane Vransko za športno in korektno tekmo, kot tudi za gostoljubje, ki smo ga bili kot gostje deležni na Vranskem. V naslednji sezoni jim želimo obilo uspeha v 3. ligi!


https://www.kzs.si/novica/4-skl-za-moske-elektra-sostanj-do-zlatih-medalj

Iskanje