Elektra odigrala 1. pripravljalno tekmo na novo sezono.

ELE 3. september, 2010
238
Elektra odigrala 1. pripravljalno tekmo na novo sezono.

V četrtek, 2.9.2010 so košarkarji Elektre, pod taktirko Dušana Hauptmana, odigrali svojo prvo v nizu pripravljalnih tekem na novo tekmovalno sezono v Ligi Telemach.


V četrtek, 2.9.2010 so košarkarji Elektre, pod taktirko Dušana Hauptmana, odigrali svojo prvo v nizu pripravljalnih tekem na novo tekmovalno sezono v Ligi Telemach. V dvorani Vitranc, v Kranjski Gori, so se  pomerili z zvenečo turško ekipo Galatasaray Cafe Crown. Galatasaray je v lanski sezoni zasedel 9 mesto v 1. turški Beko Basketball ligi, nastopal pa je tudi v evropskem tekmovanju Eurochallenge TOP 16.

Tekma, v kateri rezultat ni bil bistvenega pomena, je z rezultatom 77:63 (20:20, 18:18, 24:17, 15:8) zmagal Galatasaray. A so Turki žilav odpor Elektre strli šele v zadnji četrtini in tako tekmo odločili sebi v prid. Kljub porazu je trener Elektre, Dušan Hauptman, ob koncu tekme dejal, da je zelo zadovoljen s pristopom in borbenostjo svojih igralcev. Priložnost za igro pa so dobili prav vsi košarkarji Elektre. Potrebno je omeniti tudi dejstvo, da je Galatasaray že v polnem pogonu, saj je v preteklih dneh že odigral 2 pripravljalni tekmi.

Naslednja pripravljalna tekma košarkarje Elektre čaka že v ponedeljek 6.9.2010, ko bodo gostovali pri 1.b ligašu Hrastniku.

 

Iskanje