Elektra na prvi pripravljalni tekmi boljša od Hrastnika

ELE 29. avgust, 2013
200
Elektra na prvi pripravljalni tekmi boljša od Hrastnika

Na prvi letošnji pripravljalni tekmi na novo tekmovalno sezono v Ligi Telemach, je Elektra v tesni končnici premagala Hrastnik.


Hrastnik 28.8.2013, šD HRASTNIK

HRASTNIK  : ELEKTRA šOšTANJ  79-81

(13-19, 20-14, 12-22, 34-26)


Sodnika: Gajšek Damjan, Krofl Nejc

Za Elektro so nastopili: Bukovič G., Brčina, Pajeviæ, Zagorc, Rizman, šlutej, Podvršnik, Ognjenoviæ, Kosi J., Puc, Sever, Aliæ, Leliæ, Stanojeviæ

Za Hrastnik so nastopili: Zdolšek, Babič, šipura, Golež, Maček, Kovačič, Lipovšek, Hasanoviæ, Muminoviæ

 

Na prvi prijateljski tekmi, po skoraj enomesečnih težkih pripravah na novo tekmovalno sezono, so košarkarji Elektre prvič preizkusili nekaj taktičnih zamisli, ki si jih je zamislil trener Ivan Smiljaniæ.

Igra obeh ekip je zaradi težkih nog in neuigranosti precej nihala. Temu primerno se je spreminjal tudi rezultat na semaforju. Hrastnik se je predstavil kot zelo čvrsta in dobro pripravljena ekipa. Elektra se je tako morala zelo potruditi za zmago. V napeti končnici sta tekmo v Elektrino korist odločila Podvršnik, ki je zadel dva meta za tri točke zapored in Brčina, ki je zadel odločilni met za tri točke slabe tri sekunde pred koncem tekme. Pri Elektri sta manjkala Bajramliæ in Urban Bukovič, ki okreva po poškodbi.

Tekma je bil odličen uvod v prihajajoče pripravljalno obdobje v katerem bodo igralci Elektre imeli več stika z žogo. Že to soboto jih v domači dvorani čaka prva prijateljska tekma v domači dvorani.   

Iskanje