Elektra na krilih mladih boljša od Grosuplja

ELE 31. avgust, 2013
176
Elektra na krilih mladih boljša od Grosuplja

Na drugi letošnji pripravljalni tekmi so košarkarji Elektre prikazali veliko boljšo igro in so na krilih mladih igralcev iz klopi, ki so odlično izkoristili ponujeno priložnost, zasluženo slavili zmago nad ekipo Grusuplja.


šoštanj, 31.8.2013, šD šOšTANJ

ELEKTRA šOšTANJ : GROSUPLJE  81-68

(26-22, 19-9, 18-11, 18-26)


Sodniki: Damjan Gajšek, Matej špendl, Matevž Germadnik  

Za Elektro so nastopili: Bukovič G., Brčina, Zagorc, Rizman, šlutej, Podvršnik, Ognjenoviæ, Kosi J., Sever, Leliæ, Stanojeviæ, Purnat  

Na drugi prijateljski tekmi (prvi na domačem terenu) so košarkarji Elektre tokrat zaigrali veliko bolje kot na gostovanju v Hrastniku. Domači trener Ivan Smiljaniæ je veliko rotiral in nudil priložnost tudi mladim igralcem iz klopi. Le ti niso razočarali. Ponujeno priložnost so odlično izkoristili Aljaž šlutej, Jan Kosi, Grega Bukovič in predvsem danes odlično razpoloženi Jan Rizman.

 Elektra je tekmo odločila v svoj prid predvsem z izjemnim ekipnim pristopom ter veliko borbenostjo v obrambi. S takšnim pristopom bodo odlične igre ter zmage tudi v prihodnje stalen spremljevalec naše ekipe.  

Kljub temu, da obe ekipi nista nastopili v polni postavi (pri ekipi Grosuplja so manjkali Juleviæ, Zagorac in Antonijeviæ, pri domačih so manjkali Bajramliæ, Pajeviæ, Hasiæ, Puc in poškodovani Urban Bukovič), je bila to prava prvoligaška tekma, polna trdih dvobojev in lepih akcij.  

Težak ritem pripravljalnih tekem se bo nadaljeval že v sredo, ko se bodo košarkarji Elektre, tokrat na domačem parketu, ponovno pomerili z Hrastnikom.  

 

Iskanje