Elektra na finalnem turnirju pokala SPAR

ELE 7. december, 2010
205
Elektra na finalnem turnirju pokala SPAR

Elektra šoštanj je tudi na povratni tekmi zasluženo premagala Parklje. Že v Ljubljani so si prigarali 15 točk prednosti pred povratno tekmo, kar pa jih ni uspavalo, saj so zasluženo dobili tudi drugo tekmo.


 

 

 

Elektra šoštanj : Parklji 72:63 (10:17, 20:22, 22:10, 20:14)

Horvat 18, Jeršin 14, Miljkoviæ 12, Paravinja 17, Čebašek 11, Krejič 10

 

Po današnjih povratnih tekmah 6. kroga Pokala Spar je jasno katerih osem ekip se bo februarja borilo za naslov prvaka te sezone. Krki, Unionu Olimpiji, Heliosu Domžalami ter šentjurju se bodo v boju pridružili Hopsi Polzela, Geoplin Slovan, Zlatorog in Elektra šoštanj. Finalni turnir bo na sporedu od 10. do 13. februarja, prireditelj pa bo znan v kratkem.

Elektra šoštanj je zasluženo premagala Parklje, čeprav prvi polčas ni obetal tako lahke zmage. Parklji so v 1. počasu igrali odlično v obrambi in zelo smelo v napadu. A očitno je v premoru domači strateg Hauptman znal usmeriti igralce v pravo smer, saj so takoj zaigrali kot prerojeni in razlika se je najprej topila in nato samo še zviševala. Že kar precej pred koncem tekme so v igro stopili prav vsi mlajši igralci Elektre, ki tudi niso razočarali. Z uvrstitvijo na finalni turnir je KK Elektra šoštanj že dosegla enega od dveh zastavljenih ciljev v tej sezoni.

 

Iskanje