Elektra Esotech na turneji v Srbiji

ELE 14. september, 2009
218
Elektra Esotech na turneji v Srbiji

Košarkarski klub Elektra je za svojo člansko in večji del mladinske ekipe od 11. do 18. septembra 2009 organiziral turnejo v Srbijo. V času turneje bo članska ekipa Elektra Esotech odigrala štiri prijateljske ...


Elektra Esotech na turneji v Srbiji

Košarkarski klub Elektra je za svojo člansko in večji del mladinske ekipe od 11. do 18. septembra 2009 organiziral turnejo v Srbijo. V času turneje bo članska ekipa Elektra Esotech odigrala štiri prijateljske tekme s prvoligaški ekipami, in sicer:

  • v nedeljo, 13.9. ob 17. uri proti ekipi Sloge v športni dvorani Kraljevo,
  • v ponedeljek, 14.9. ob 19. uri proti ekipi Borca v športni dvorani v Čačku,
  • v sredo, 16.9. ob 17. uri proti ekipi Mašinca v športni dvorani Kraljevo ter
  • v četrtek, 17.9. ob 20. uri proti ekipi Metalca v športni dvorani Valjevo.

Na turneji sodeluje tudi glavnina mladinske ekipe Košarkarskega kluba Elektra, ki bo prav tako odigrala nekaj prijateljskih tekem z vrstniki iz Srbije:

  • v nedeljo, 13.9. ob 19. uri proti ekipi Sloge v športni dvorani Kraljevo,
  • v torek, 15.9. ob 14. uri proti ekipi Mašinca v športni dvorani Kraljevo ter
  • v četrtek, 17.9. ob 18. uri proti ekipi Metalca v športni dvorani Valjevo.

Poleg prijateljskih tekem imajo igralci združene članske in mladinske ekipe skupne treninge v športni dvorani Okanik v Maturaškoj banji, nekaj minut hoda od hotela Termal, kjer je nastanjena ekipa skupaj z vodstvom.

Pod vodstvom trenerja Boruta Cerarja in pomočnika trenerja Francija Ruprehta na turneji v Srbiji sodelujejo naslednji igralci članske ekipe Elektre Esotech (razvrščeni po abecedi): Bilič Siniša, Čosiæ Denis, Æup Dejan, Golež Luka, Horvat Tadej, Koštomaj Tadej, Lekič Brane, Leliæ Ðorðe, Podvršnik Andrej in Sjekloča Luka. Poleg njih je na turneji tudi večji del mladinske ekipe v sestavi: Bukovič Urban, Glavač Miha, Pajevič Danijel, Hasič Aldin (vsi štirje so se že uvrstili tudi v člansko ekipo) ter Gavrič Aleksander, Lesnjak Boris, Tratnik Blaž in Ževart Žiga. Na treningih in tekmah članske ekipe sodelujeta tudi dva igralca na poziciji centra, ki sta na preizkušnji in sicer eden igralec iz Srbije in eden igralec iz Makedonije. Za zdravstveno oskrbo igralcev skrbi klubski fizioterapevt Vlado Pečnik, za tekoče izvajanje zastavljenega programa dela skrbi Franc Vah, vodja celotne ekipe pa je direktor kluba, Bojan Rotovnik.

Ekipa se bo vrnila nazaj v Slovenijo v petek, 18. septembra 2009.

Iskanje