Elektra Esotech danes na Pokalu SPAR

ELE 20. februar, 2009
200
Elektra Esotech danes na Pokalu SPAR
Elektra Esotech se je preko kvalifikacij, kjer je v 5. krogu izločila Hopse iz Polzele, uvrstila na zaključni turnir Pokala SPAR, ki te dni poteka v Laškem. Včeraj sta bili odigrani dve 1/4 finalni srečanji in sicer sta se v 1/2 finale že uvrstili ekipi Heliosa in Union Olimpije. Danes pa sta na sporedu drugi dve 1/4 finalni srečanji, kjer se ...

Elektra Esotech danes na Pokalu SPAR

 Elektra Esotech se je preko kvalifikacij, kjer je v 5. krogu izločila Hopse iz Polzele, uvrstila na zaključni turnir Pokala SPAR, ki te dni poteka v Laškem. Včeraj sta bili odigrani dve 1/4 finalni srečanji in sicer sta se v 1/2 finale že uvrstili ekipi Heliosa in Union Olimpije. Danes pa sta na sporedu drugi dve 1/4 finalni srečanji, kjer se bodo pomerile ekipe:

  • 17:30 - TCG Škofja Loka : Elektra Esotech  
  • 20:00 - Geoplin Slova : Krka Novo mesto (neposredne prenos na Šport TV)

Napovedi obeh trenerjev pred današnjo prvo 1/4 finalno tekmo:

Borut Cerar, trener Elektre Esotech: "Tekma s TCG Mercatorjem je generalka pred tekmo zadnjega kroga v ligi UPC. Upam, da bomo malo dvignili našo formo, ki zadnje čase ni na prav visoki ravni. V finalni turnir pokala smo se uvrstili zelo tesno, premagali smo Polzelo, ki je bila v tistem trenutku velik favorit in mislim, da v tem pokalu še nismo rekli zadnje besede."

Matic Vidic, trener TCG Mercatorja: "Glavni cilj sezone smo izpolnili. Ta je bil uvrstitev na zaključni turnir. Imeli smo nekaj sreče pri žrebu, ki nam je namenil nasprotnika iz našega kakovostnega razreda in lahko pričakujemo zelo odprto tekmo. Možnosti za polfinale so in vse bomo naredili za to, da se tja tudi uvrstimo." 

VSE O POKALU SPAR 2008/09

 

Iskanje