Dopoldanski trening v Poreču je potekal ob in v vodi

ELE 16. september, 2011
191
Dopoldanski trening v Poreču je potekal ob in v vodi

Članska ekipa KK Eklektra včeraj in danes gostuje v Poreču, kjer se je včeraj pomerila z rusko ekipo Enisej, danes pa jih čaka še ena tekma, proti zaenkrat še neznanem ruskem moštvu.


Dopoldanski trenig članske ekipe se je odvijal ob morju. Po začetnem ogrevanju in raztezanju so, od včerajšnje težke tekme, igralci noge razmigali z tekom ob obali, nato pa še z aktivnostmi v vodi.

Malo drugačen trening je bila odlična popestritev, sicer težkih priprav na prihajajočo sezono. Kljub temu, da organizacija našega gostitelja, ki nas je povabil v Poreč, ne sodi med sam vrh (najprej nas v hotelu sploh niso pričakovali, nato smo namesto sob v hotelu dobili apartmaje, včerajšnja tekma se je začela z 15 minutno zamudo, skoraj smo ostali brez večerje ...), moramo priznati, da je osebje v hotelu izjemno fleksibilno in ustrežljivo. Hrana je res več kot samo odlična in osebje se res trudi, da nam ustreže in se prikaže kot dober gostitelj. 

Danes člansko ekipo čaka še ena tekma, ob 17.00 ali pa kakšno minuto čez, v SD Intersport v Zeleni Laguni (Poreč). Zaradi spremembe nasrpotnika, pravzaprav ne vemo proti komu bomo igrali. Vsekakor pa se bomo proti izjemno močnim ruskim nasprotnikom (kot zanimivost naj omenim, da se ta hip v Poreču na pripravah poti 6 Ruskih ekip in 1 iz Češke), poizkusili predstaviti v kar se da dobri luči. Včerajšnja tekma je dober obet tudi za danes.

Kaj več novic pa jutri, po tekmi se takoj vračamo v Slovenijo. 

Iskanje