Danes zadnji dan glasovanja za ALL STARS

ELE 19. december, 2011
197
Danes zadnji dan glasovanja za ALL STARS

Pred vami je zadnji dan spletnega glasovanja za člane prve peterke tekme Domači : Tujci na All-Starju Domžale 2012, ki bo na sporedu 2. januarja 2012, ob 18.00, v Hali komunalnega centra v Domžalah. Glasujete tako, da v sedmih korakih izberete vseh pet igralcev obeh ekip po različnih igralnih mestih in oba glavna trenerja.


Za igralce prve peterke članske tekme glasujete tako, da izberete pet domačih in pet tujih košarkarjev ter oba trenerja (ta bosta izbrala preostale igralce v ekipi, pri čemer mora biti vsaj en igralcev iz vsakega kluba) ter se tako borite za vrhunske nagrade. Košarkarje in trenerje izbirate med vsemi 12 klubi Lige Telemach, ob čemer dovolite, da vas opozorimo, da je iz enega kluba možno uvrstiti največ po tri igralce v vsako izmed moštev (Domači in Tujci), oziroma skupaj pet.

Prva peterka bo objavljena na spletni strani www.kzs.si ter uradni strani Košarkarske zveze Slovenije na Facebooku in sicer po koncu glasovanja. Glasujete lahko enkrat na dan. Glasovanje bo trajalo do ponedeljka, 19. decembra, v boju za nagrade pa lahko sodelujete le, če na koncu zapišete tudi vaš elektronski naslov.

NAGRADE:

1. nagrada: Ogled All-Starsa Domžale 2012 kot pomočnik trenerja na klopi Domačih in z VIP vstopnico, majica dogodka s podpisom vseh košarkarjev Domačih
2. nagrada: Ogled All-Starsa Domžale 2012 kot pomočnik trenerja na klopi Tujcev in z VIP vstopnico, majica dogodka s podpisom vseh košarkarjev Tujcev
3. nagrada: 2x vstopnica za All-Stars Domžale, majica
4. nagrada: 2x vstopnica za All-Stars Domžale, majica
5. nagrada: 2x vstopnica za All-Stars Domžale, majica 

 

Vabljeni k glasovanju, seveda upamo, da boste glasovali za igralce Elektre, ki s svojimi igrami dokazujejo, da so zasluženo na visokem 2. mestu prvenstvene lestvice.

Vabljeni ste tudi na ogled vseh tekem ALL STARS-a (U12, U14, U16 in U18), saj bo naš klub zastopalo kar nekaj igralcev iz mlajših selekcij.

VIR:KZS

Iskanje