Danes v ŠD Lukna v Mariboru tekma zadnje uvrščenih ekip lige

ELE 10. januar, 2015
272
Danes v ŠD Lukna v Mariboru tekma zadnje uvrščenih ekip lige

Danes se bosta v Mariboru v 13. krogu Lige Telemach OB 18.00 URI med seboj pomerili ekipi Maribor Nova KBM in Elektra šoštanj. Sleddnji zasedajo zadnje mesto na lestvici, prav Mariborčani pa se nahajajo pred njimi, kar daje tekmi poseben naboj. Elektra močno potrebuje zmago v lovu na priključek z ostalimi ekipami. Kako se bo tekma razvila? Pridruži se nam na tribuni in navijaj za naše fante!


Elektra še vedno lovi prvo zmago v letošnji ligaški sezoni, prav zmaga nad Mariborom pa bi lahko imela na koncu sezone velik pomen v boju za obstanek v prvi slovenski koparkarski ligi. Varovanci trenerja Kobaleta z novim kapetanom Bajramliæem na čelu se želi oddolžiti Mariborčanom za boleč poraz v 2. krogu lige. Če bodo naši fantje zaigrali tako kot znajo in se borili od prve sekunde dalje, bi na koncu zmaga lahko odšla v šoštanj. Cilj je definitivno dosegljiv, saj je Elektra pred letošnjo sezono v pripravljalni tekmi že premagala Maribor. Zdaj jih čaka težka naloga v gosteh, vendar se je letos že izkazalo, da ob razigranih ključnih igralcih Elektre tudi najboljše ekipe v ligi ne igrajo sproščeno.

 

Upamo na najboljše danes in na prvo zmago Elektre!!! Si si že rezerviral-a sobotni večer za izlet v Maribor? še vedno ni prepozno!


VABLJENI VSI V šPORTNO DVORANO LUKNA!!! SPODBUJAJMO NAšE FANTE!!! ZMAGAJMO SKUPAJ!!!


GREMO ELEKTRA!!!

Iskanje