Danes prve tekme 4. kroga pokala Špar - Elektra v gosteh proti Tajfunu

ELE 25. november, 2014
241
Danes prve tekme 4. kroga pokala Špar - Elektra v gosteh proti Tajfunu

Zvečer ob 19.00 uri se bo v dvorani Oš Hruševec odvijal derbi med domačim Tajfunom in Elektro šoštanj. Elektra še ni pozabila poraza v uvodnem krogu letošnje sezone, ko je v zaključnih minutah ekipa iz šentjurja z nekaj sreče uspela iztržiti zmago. Kako bo tokrat?


Elektra še vedno lovi prvi odmevnejši skalp v letošnji sezoni. V ligi še ne pozna zmage, a je zato v pokalu nazadnje deklasirala Pingvine iz Ljubljane. Ali je ekipa iz šoštanja sposobna ponovno prikazati podobno igro in presenetiti pristaše Tajfuna? Želja je več kot prisotna, a bo vse odvisno od pristopa na perketu in odločnosti že od prve minute srečanja. Trener Rituper verjame, da se bodo slej kot prej njegovi fantje veselili zmage in da jim bo le-ta dvignila samozavest, ki bi lahko bila ključna za vsesplošno rast mlade in talentirane ekipe. Seveda bi zmaga nad Tajfunom, ki je letos naravnost odličen, a premagljiv, saj je nazadnje izgubil na povratni tekmi pokala proti ekipi Terme Olimia, najbrž bila prava odkočna deska našim nadobudnim košarkarjem, ki so seveda željni dokazovanja in tudi zmag.

 

Mi bomo navijali za naše fante!!! Boš med nami tudi ti? Pridi in si oglej tekmo med Tajfunom in Elektro! Pridi in navijaj za naše fante! Zmagajmo skupaj!

 

VABLJENI VSI!!! GREMO ELEKTRA!!!

Iskanje