Danes na sporedu preostale tekme 6, kroga Lige Telemach - Hopsi gostijo Elektro

ELE 15. november, 2014
248
Danes na sporedu preostale tekme 6, kroga Lige Telemach - Hopsi gostijo Elektro

Danes zvečer se bodo v Ligi Telemach odigrale štiri tekme. Na parketu v športni dvorani na Polzeli bo ob 19.00 uri sila vroče, saj bomo spremljali lokalni derbi med domačimi Hopsi in našo Elektro šoštanj.


Elektra se po odlični povratni tekmi Pokala špar proti Pingvinom, ki je bila na sporedu v ponedeljek 10.11.2014, motivirano spogleduje s priložnostjo, da si priigra prvo letošnjo zmago v Ligi Telemach. To bo vse prej kot lahka naloga, saj jih danes čaka vroče gostovanje v bližnji Polzeli. Tekme med Hopsi in Elektro so tradicionalno napete in razburljive in tudi tokrat nam ne uide košarkarski spektakel in borba za vsako žogo do zadnjega zvoka sirene. Hopsi se ranjeni vračajo z gostovanja v Portorožu, kjer so izpadli iz pokalnega tekmovanja, v današnji tekmi pa vidijo priložnost za celjenje rane. Obe ekipi imata svoje plane, nadvse zanimivo pa bo spremljati tudi obračun nekdanjega in sedanjega trenerja Elektre.


Rajmond Rituper, trener Elektre šoštanja:

"Odpravljamo se na četrto gostovanje na uvodnih petih tekmah Lige Telemach, tokrat na vroči teren na Polzelo. Zavedamo se, kaj nam lahko prinese zmaga, zato od mojih igralcev pričakujem borbeno igro in osredotočenost skozi celotno tekmo. Našo igro stopnjujemo iz tekme v tekmo. Željni smo prve zmage."


Vladimir Rizman, trener Hopsov Polzele:

"Med tednom smo odigrali tekmo v Portorožu, na kateri so nas izneverili slabo izkoriščeni prosti meti, medtem ko je bila igra zadovoljiva. Elektro, našo naslednjo nasprotnico, spoštujemo. Vemo, da je to še edina ekipa Lige Telemach brez zmage. Mi smo že imeli svojo razprodajo točk, zato mora zmaga tokrat ostati na Polzeli. Zaradi bolezni verjetno ne bo zaigral Uroš Godler, medtem ko so se vsi ostali poškodovani košarkarji vrnili v ekipo."


Preostale tekme:

šenčur GGD : Tajfun šentjur

KK Rogaška : Grosbasket

Portorož : Maribor Nova KBM

 

 

VABLJENI VSI NAVIJAČI ELEKTRE IN LJUBITELJI KOšARKE NA VELIKI LOKALNI DERBI NA POLZELO!!! NAVIJAJMO ZA ELEKTRO!!! ZMAGAJMO SKUPAJ!!!

Iskanje