Danes na sporedu druga oddaja Koš

ELE 17. januar, 2008
197
Danes na sporedu druga oddaja Koš
Na slovenski športni televiziji ŠportKlub bo v DANES ob 20. uri (s ponovitvijo v petek ob enakem času) na sporedu druga oddaja Koš. Njen gost bo Roman Volčič, predsednik združenja klubov lige UPC Telemach, tako kot vselej pa bo s prispevki z vseh tekem podrobno predstavljen zadnji, 15. krog slovenskega državnega ...

 Danes na sporedu druga oddaja Koš

Na slovenski športni televiziji ŠportKlub bo v četrtek ob 20. uri (s ponovitvijo v petek ob enakem času) na sporedu druga oddaja Koš. Njen gost bo Roman Volčič, predsednik združenja klubov lige UPC Telemach, tako kot vselej pa bo s prispevki z vseh tekem podrobno predstavljen zadnji, 15. krog slovenskega državnega prvenstva. 

Nova tedenska oddaja o slovenski košarki, imenovana Koš, je premiero doživela minuli četrtek, zdaj pa je napočil čas za nadaljevanje. V njem bodo predstavljeni posnetki vseh dvobojem 15. kroga lige UPC Telemach, glavni gost bo Roman Volčič, predsednik združenja klubov lige UPC Telemach, snovalci so v precep vzeli najboljše v posameznih statističnih parametrih ter predstavili moštvo novomeške Krke, ki se po uspešni sanaciji kluba vnovič vrača slovenskemu vrhu naproti.

Iskanje