Danes Elektra igra tekmo sezone v Laškem - VABLJENI

ELE 24. april, 2012
202
Danes Elektra igra tekmo sezone v Laškem - VABLJENI

Danes ob 19.00, se bo v Laškem začel ključni dvoboj za zadnjo vstopnico v polfinale Lige Telemach, kamor so se že uvrstili Krka, Helios Domžale in Union Olimpija. Pomerila se bosta Zlatorog in Elektra.


V primeru zmage Zlatoroga bi se ta že uvrstil med prve štiri klube Lige Telemach, saj bi zabeležil peto zmago, medtem ko ima Elektra trenutno dve. Ta bi morala za preboj v polfinale, kar bi se po letu 2006 zgodilo šele drugič v zgodovini kluba, Zlatoroga premagati z vsaj tremi točkami razlike, v zadnjem kolu na domačem terenu premagati še šentjur, izbranci Ervina Dragšiča pa ne bi smeli zmagati v Hali komunalnega centra proti Heliosu.

LIGA TELEMACH ZA PRVAKA, 9. KOLO: Torek, 24. aprila, ob 19.00:
ZLATOROG : ELEKTRA šOšTANJ

Najnevarnejši košarkar Zlatoroga: Alen Omiæ (11 točk, 7 skokov).
Najnevarnejši košarkar Elektre šoštanja: Salih Nuhanovič (10,6 točk, 6,9 skokov).

 

IZJAVI TRENERJEV PRED TEKMO:

Ervin Dragšič, trener Zlatoroga:

"Pred nami je tekma, za katero smo trenirali celo sezono. Po dveh zaporednih uspehih smo samozavestni, imamo bolšo ekipo, igramo doma in zato preprosto moramo zmagati ter z uvrstitvijo v polfinale izpolniti etapni cilj. Ne smemo pa pozabiti niti dejstva, da smo na zadnji tekmi proti Elektri v šoštanju zmagali tudi z obilico sreče."

Gašper Potočnik, trener Elektre šoštanja:

"Ne le, da smo v tej sezoni dosegli cilje, ampak smo jih tudi presegeli in presenetili sami sebe. Zdaj sta pred nami dve ključni tekmi, na katerih lahko pripravimo senzacijo in namesto Zlatoroga mi uvrstimo v polfinale Lige Telemach, kar bi bil velik udarec za Laščane, ki imajo večji proračun. Na njih bo tako pritisk zmage, mi pa smo lahko povsem sproščeni in se na gostovanje podamo z veliko mero motivacije ter želje, da Zlatorogu zagrenimo sezono. Tekma bo težka, a mislim, da dobra."   

Iskanje