Dan slovenske košarke - glasujte za igralce KK Elektra

ELE 14. december, 2010
209
Dan slovenske košarke - glasujte za igralce KK Elektra

Kot vsako leto boste lahko tudi tokrat ljubitelji košarke sami izbrali prvi peterki članske tekme Dneva slovenske moške košarke, ki bo na sporedu 2. januarja 2011, ob 19.00. Po mnogih letih bomo spet lahko gledali obračun domačih in tujcev, ki so se do zdaj pomerili sedemkrat, štirikrat so bili uspešnejši domači, dvakrat tujci, enkrat pa je bil rezultat izenačen.


Kako bosta sestavljeni prvi peterki je torej odvisno le od vas, kakor tudi to kdo bo obe selekciji vodil. Glasujete lahko tako, da na spodnji povezavi oddate glas za najljubše igralce posameznega igralnega položaja ter se s tem borite tudi za privlačne nagrade. Žreb bo opravljen 27. decembra, nagrajenci pa bodo objavljeni na www.kzs.si.

  GLASUJETE LAHKO TUKAJ   Košarkarje in trenerje izbirate med vsemi 11 klubi Lige Telemach, ob čemer dovolite, da vas opozorimo, da bo iz enega kluba v selekcijo Domačih ali Tujcev uvrščenih največ pet igralcev (trije domači igralci in dva tuja ali obratno glede na število glasov). Ostale košarkarje in svoje pomočnike bosta izbrala glavna trenerja, iz vsakega kluba pa mora na DSMK-ju nastopiti vsaj po en igralecGlasovanje bo trajalo do petka, 24. decembra!


NAGRADE: 1x 6 VIP vstopnic za DSMK, Spaldingova žoga s podpisom Gorana Jagodnika in mesto pomočnika trenerja v članski ekipi Domačih. 1x 6 VIP vstopnic za DSMK, Spaldingova žoga s podpisom Kevina Pinkneyja in mesto pomočnika trenerja v članski ekipi Tujcev. 1x 2 vstopnici in majica DSMK s podpisom Zorana Dragiæa 3x 2 vstopnici in obesek za ključe s priimkom in v obliki dresa slovenske reprezentance  5x 2 vstopnici in majica DSMK 5x 2 vstopnici


VSTOPNICE SI LAHKO ZAGOTOVITE NA SPLETNI STRANI WWW.EVENTIM.SI, VSEH PRODAJNIH MESTIH EVENTIMA TER BENCINSKIH SERVISIH PETROL.


SPORED DNEVA SLOVENSKE MOšKE KOšARKE 2010 10.00: Tekma najmlajših pionirjev (igralci, rojeni leta 2000, in mlajši)
11.15: Tekma starejših pionirjev (igralci, rojeni leta 1996, in mlajši)
12.30: Tekma kandidatov za reprezentanco kadetov U-16 (igralci, rojeni leta 1995, in mlajši)
14.15: Tekma kandidatov za reprezentanco mladincev U-18 (igralci, rojeni leta 1993, in mlajši)
16.00: Tekma mlajših pionirjev U-12 (igralci, rojeni leta 1998, in mlajši)
17.30: Tekma zvezd 90'-99' (najboljši slovenski košarkarji, ki so zaznamovali prva leta slovenske samostojnosti)
19.00: Domači : Tujci (tekma najboljših košarkarjev Lige Telemach) 

 

Iskanje