Dan SLO moške košarke v Kranju

ELE 24. november, 2008
201
Dan SLO moške košarke v Kranju
Dan slovenske moške košarke 2008 bo letos v Kranju, in sicer v dvorani Planina v petek, 26. decembra. Vrhunec spektakularnega prikaza vseh rodov slovenske košarke se bo zgodil ob 20.30 s tekmo članskih moštev Zahoda in Vzhoda, ki jo bo v živo prenašala slovenske televizija Šport TV. O začetnih postavah članskega dvoboja boste prek glasovanja, dostopnega ...
Dan SLO moške košarke v Kranju


Dan slovenske moške košarke 2008 bo letos v Kranju, in sicer v dvorani Planina v petek, 26. decembra. Vrhunec spektakularnega prikaza vseh rodov slovenske košarke se bo zgodil ob 20.30 s tekmo članskih moštev Zahoda in Vzhoda, ki jo bo v živo prenašala slovenske televizija Šport TV. O začetnih postavah članskega dvoboja boste prek glasovanja, dostopnega na spletni strani www.kzs.si, ponovno lahko odločali košarkarski navdušenci.

GLASOVANJE ZA ZAČETNI PETERKI ČLANSKE TEKME MED MOŠTVOMA ZAHODA IN VZHODA - na tej strani lahko svoj glas oddate tudi za vse igralce članske ekipe Elektre Esotech!

Na Dnevu slovenske moške košarke 2008 bomo v petek, 26. decembra, lahko spremljali tekme mlajših pionirjev (U-12), pionirjev (U-14), kadetov (U-16) in mladincev (U-18) ter za konec še spektakularni dvoboj članskih selekcij Zahoda in Vzhoda, v katerih se bodo pomerili košarkarji iz klubov lige UPC, torej iz Uniona Olimpije, Krke, Heliosa Domžal, Zlatoroga, Geoplina Slovana, Hopsev Polzele, TCG Mercatorja, Elektre Esotech, Zagorja, Epica Misli, Alposa Šentjurja in CPG Nove Gorice.

Tudi tokrat organizatorji (Košarkarska zveza Slovenije in KK Triglav) pripravljajo ogromno domiselnih idej, številne nagradne igre, presenečenja, obeta se stalna animacija gledališke skupine, nenavadna izvedba slovenske himne, številni svetlobni efekti, laserski šov, nastopi Zmajčic in še in še.

Zgoraj najdete tudi povezavo na glasovanje za začetni peterki članskih ekip Zahoda in Vzhoda ter trenerjev obeh moštev. V peterko lahko vključiute največ tri košarkarje enega kluba, izbor pa bo trajal vse do srede, 17. decembra. Preostalih sedem igralcev bosta po tem datumu izbrala izvoljena trenerja, in sicer tako, da bodo na tekmi zvezd prisotni košarkarji vseh 13 v ligi UPC sodelujočih klubov.


RAZDELITEV KLUBOV NA ZAHOD IN VZHOD

ZAHOD: Union Olimpija, Geoplin Slovan, CPG Nova Gorica, Epic Misel, Luka Koper in TCG Mercator.

VZHOD: Krka, Helios Domžale, Zlatorog, Hopsi Polzela, Alpos Šentjur, Zagorje in Elektra Esotech.

Iskanje