Dan Elektre – praznik košarke v Šoštanju

ELE 20. januar, 2006
225
Dan Elektre – praznik košarke v Šoštanju
V soboto, 21. januarja 2006, bo v Športni dvorani Šoštanj potekala celodnevna prireditev z nazivom DAN ELEKTRE. Prvo tovrstno prireditev je Košarkarski klub Elektra izvedel že v letu 2005, natančneje 5. februarja. Na tej prireditvi se bodo predstavile vse

Dan Elektre – praznik košarke v Šoštanju

V soboto, 21. januarja 2006, bo v Športni dvorani Šoštanj potekala celodnevna prireditev z nazivom DAN ELEKTRE. Prvo tovrstno prireditev je Košarkarski klub Elektra izvedel že v letu 2005, natančneje 5. februarja. Na tej prireditvi se bodo predstavile vse selekcije Košarkarskega kluba Elektra, od 5-letnikov, ki delujejo v mali šoli košarke, preko pionirjev, kadetov in mladincev do članov, ki bodo prireditev zaključili s prvenstveno tekmo proti ekipi Krke iz Novega mesta.

Pričakujemo, da se bo v aktivnostih preko celega dne predstavilo preko 130 mladih igralcev Košarkarskega kluba Elektra. Tekme pa bo iz tribun spremljalo večje število staršev, sorodnikov, prijateljev in ostalih ljubiteljev košarke. Za igralce in gledalce pripravljamo tudi različne športne igre za simbolične nagrade ter različna presenečenja.

Podrobnejši razpored aktivnosti DNEVA ELEKTRE 2006:

Ura

Kategorija

Ekipa 1

 

Ekipa 2

10:30

Mala šola košarke

predstavitev male šole košarke (trener: Čmer)

11:15

Šola košarke

Šoštanj (trener: Cilenšek)

:

Livada (trener: Kremer)

12:30

Šola košarke

Gorica (trener: Rituper)

:

Šalek (trener: Ivanovič)

13:30

Šola košarke

Šmartno (trener: Divjak)

:

Šoštanj (trener: Čepin)

15:00

Pionirji

Šoštanj (trener: Divjak)

:

Livada (trener: Kristan)

16:45

Kadeti in mladinci

Ekipa A (trener: Cerar)

:

Ekipa B (trener: Rupreht)

19:00

Člani

Elektra Esotech

:

Krka Novo mesto

S to prireditvijo želi Košarkarski klub Elektra predstaviti način in rezultate dela vseh selekcij kluba, hkrati pa želimo to srečanje izkoristiti za medsebojno druženje in za zanimive ter športne tekme.

Ker je to celodnevna prireditev, namenjena promociji košarke, je vstop prost na vse tekme, tudi na večerno člansko tekmo.

Iskanje