Dan Elektre 2010

ELE 23. februar, 2010
202
Dan Elektre 2010

V soboto, 20.02.2010, je v športni dvorani šoštanj potekala tradicionalna prireditev Dan Elektre.


Dan Elektre 2010

V soboto, 20.02.2010, je v športni dvorani šoštanj potekala tradicionalna prireditev Dan Elektre, kjer so se staršem, znancem in drugim ljubiteljem košarke v šaleški dolini predstavili igralci vseh mlajših kategorij KK Elektra. Na zanimi celodnevni prireditvije je sodelovalo skoraj 200 otrok, med katerimi so se prvi s svojimi spretnostmi in veščinami predstavili malčki iz Mini šole košarke šoštanj, za njimi pa še igralci Male šole košarke šoštanj. Seveda pod budnim očesom njihovega trenerja Rajka Rituperja.

Za njimi so si sledile predstavitve deklišče ekipe, ki v letošnji sezoni pridno trenira in nastopa za Oš šoštanj v šKL, pod vodstvom Andreje Didivič, mešane ekipe šol košarke šmartno ob Paki, šalek in Gorica. Za naraščaj v teh ekipah skrbijo trenerji Tomaž Herman, Benjamin Hostnikar in Rajko Rituper.

Točno opoldne je bila na vrsti tekma med Najmlajšimi pionirji, nato med Mlajšimi pionirji, pod vodstvom trenerjev Marka Kremerja in Tomaža Hermana.

Na kar so prišle še na vrsto najzanimivejše tekme dneva med Pionirji in njihovimi starši ter Kadeti in starši. Najbolj napeto in razburljivo pa je bilo na tekmi med Mladinci in trenerji KK Elektra. 

Izidi tekem:

-   Mala šola košarke, Svetli:Temni 10:12

-   Deklice, Svetle:Temne 40:40

-   šola košarke šalek, Gorica:šola košarke šmartno 34:31

-   Najmlajši pionirji šoštanj:Najmlajši pionirji Livada 17:18

-   Mlajši pionirji šoštanj:Mlajši pionirji Livada 23:53

-   Pionirji:Starši 82:51

-   Kadet:Starši 57:51

-   Mladinci:Trenerji 54:55

Vse tekme so bile seveda revijalnega značaja in so potekale v izredno "fair" vzdušju.

 Fotografije

Iskanje