Dan Elektre 2008 uspel

ELE 11. februar, 2008
198
Dan Elektre 2008 uspel
Košarkarski klub Elektra je v soboto, 9. februarja 2008, izvedel že četri DAN ELEKTRE, ki z množično udeležbo mladih športnikov in vedno večjim obiskom staršev in ostalih ljubiteljev košarke vedno bolj dokazuje, da gre za pravi PRAZNIK KOŠARKE! Ker klub vsako leto povečuje število mladih...

DAN ELEKTRE 2008 – PRAZNIK KOŠARKE V ŠOŠTANJU


Košarkarski klub Elektra je v soboto, 9. februarja 2008, izvedel že četri DAN ELEKTRE, ki z množično udeležbo mladih športnikov in vedno večjim obiskom staršev in ostalih ljubiteljev košarke vedno bolj dokazuje, da gre za pravi PRAZNIK KOŠARKE! Ker klub vsako leto povečuje število mladih, ki so aktivno vključeni v vsaj eno skupino ali selekcijo kluba, se tudi prireditev časovno daljša. Tokrat so se aktivnosti pričele že ob 9. uri dopoldan in trajale skozi celotni dan vse tja do 19. ure!

V sezoni 2007/08 v klubu beležimo, da vsaj enkrat tedensko (nekateri pa tudi osemkrat tedensko) v klubu trenira več kot 200 mladih igralcev in  tudi preko 50 deklic. Vadbene skupine delujejo na osnovni šoli Šoštanj, na kar petih osnovnih šolah v Velenju ter na osnovni šoli v Šmartnem ob Paki. Vse te skupine vodi 11 ustrezno usposobljenih trenerjev, nekateri tudi po štiri različne skupine.

Na letošnji prireditvi so se predstavile vse skupine in selekcije Košarkarskega kluba Elektra, od 5-letnikov, ki delujejo v mali šoli košarke, preko vseh skupin šol košarke, pionirjev, kadetov in mladincev do mlajših članov, ki so prireditev zaključili s  tekmo proti ekipi Veteranov Elektre. Predstavile so se tudi mlade igralke košarke, ki v tej sezoni organizirano vadijo v dveh skupinah v Velenju, eni skupini v Šoštanju ter v okviru Šolskega centra Velenje. 

Čeprav rezultat na predstavitvenih tekmah v okviru Dneva Elektre  ni bil pomemben, pa si vseeno poglejmo rezultate posameznih tekem:

  • Livada U10 (trener: Kremer) : Šoštanj U10 (trener: herman) – 12:32
  • Livada U10 (trener: Kristan) : Šmartno U10 (trener: Herman) – 16:12
  • Šoštanj U12 (trener: Čepin) : Šoštanj U12 (trener: Dobovičnik) – 36:24
  • Livada U12 (trener: Kremer) : Velenje U12 (trener: Vidovič) – 39:14
  • Šmartno U14 (trener: Herman) : Velenje U14 (trener: Supiæ) – 26:22
  • Deklice Velenje U12 (trener: Supiæ) : Deklice Šoštanj U12 (trenerka: Didovič) – 37:33
  • Dekleta Šoštanj U14 (trener: Dobovičnik) : Dekleta Velenje U14  (trener: Supiæ) – 16:32
  • Šoštanj U14 (trener: Herman) : Livada U14 + Kadeti B (trener: Cerar) – 31:26
  • Kadeti U16 (trener: Cerar) : Kadeti U16 (trener: Rupreht) - 27:26
  • Mlajši člani (trener: Rupreht) : Veterani (trener: Pašič) – 81:76

S to prireditvijo je Košarkarski klub Elektra predstavil način in rezultate dela vseh selekcij kluba, hkrati pa je to srečanje izkoristil za medsebojno druženje in za zanimive ter športne tekme. Na tribunah se je tako zbralo večje število gledalcev, največ med njimi je bilo veliko staršev, sorodnikov in prijateljev nastopajočih, ki so vsi s pomočjo navijaških rekvizitov pripravili napeto in zanimivo športno ozračje.

Dan Elektre so zaključili mlajši člani Elektre in veterani Elektre in s tem poskrbeli da je ta dan zares uspel!

NEKAJ UTRINKOV!

FOTOGALERIJA!

Iskanje