ČLANSKA EKIPA SKLENILA SEZONO 2021/22

ELE 24. junij, 2022
6408
ČLANSKA EKIPA SKLENILA SEZONO 2021/22

Včeraj, 23. junija je članska ekipa Košarkarskega kluba Elektra v Športni dvorani Šoštanj oddelala še zadnji trening sezone. Fante po uspešni članski sezoni v 4. SKL čaka zaslužen počitek. Pod košarkarske obroče se bodo vrnili v začetku avgusta, ko bodo začeli s pripravami na sezono 2022/23Po tem, ko je mesec dni z nami treniral Jan Rizman, ki je sezono 2021/22 odigral v KD Hopsi iz Polzele, se nam je na zadnjem treningu pridružil tudi Jan Kosi, nova okrepitev Cedevite Olimpije, ki je zadnjo sezono odigral v Novomeški Krki. Veseli nas, da se košarkarji, ki so svojo košarkarsko pot začeli v Šoštanju, še vedno radi vračajo v dvorano v kateri so začeli svojo košarkarsko pot.

Ob koncu sezone se še enkrat zahvaljujemo vsem, ki so kakorkoli pripomogli k uspešnemu povratku Košarkarskega kluba Elektra na zemljevid članske košarke in uvrstitev v zaključne boje v 4. SKL. Zahvala gre košarkarjem, tako tistim mlajšim za zagnanost, delavnost in pripravljenost na učenje, kot tudi starejšim, izkušenejšim za ponovno aktivacijo in za čas, ki so ga kot mentorji vložili v mlajšo generacijo. Za dobre pogoje dela se zahvaljujemo upravi, za podporo pa vsem sponzorjem in donatorjem, ki so nas finančno podprli. Na koncu gre zahvala še trenerju članske in mladinske ekipe, Dušku Maličeviću, ki je tudi takrat, ko marsikdo ni verjel v uspešen povratek v člansko košarko, vztrajal in verjel v mlade Šoštanjske košarkarje in pred začetkom sezone javno napovedal, da si z njimi upa v zaključne boje. Vsekakor se še močnejši vrnemo v sezoni 2022/23.

košarkarji članske ekipe v sezoni 2021/22:  Josip Aračić, Urban Bukovič, Aldin Hasić, Boris Nikić, Kaj Špegel, Edvin Babajić, Vid Ojsteršek, Blaž Ojsteršek, Tim Ferenc, Nik Ferenc, Peter Aleksić Kladnik, Matija Stropnik, Valter Meh, Aljaž Sovič, Žiga Miklavžina in Filip Razdevšek

trener: Duško Maličević

 

#MiSmoElektra

Iskanje