Članska ekipa KK Elektra v novi podobi

ELE 30. september, 2011
211
Članska ekipa KK Elektra v novi podobi

Danes se je na novinarski konferenci predstavila članska ekipa KK Elektra. Po uradnem delu je sledilo še druženje s košarkarji članske ekipe na vrtu vile Majer.


Na današnji novinarksi konferenci, ki je potekala v Majerjevi vili v šoštanju, se je predstavila članska ekipa KK Elektra za sezono 2011-12.

Prav tako se je predstavil nov uradni opremljevalec kluba za to sezono. To je podjetje Hummel, ki je s tem sodelovanjem, prvič zakorakalo na slovensko košarkarsko prizorišče. 

Podpredsednik KK Elektra, g, Drago Skornšek je predstavil vizijo kluba, trener članske ekipe g. Gašper Potočnik je predstavil letošnje cilje, kapetan Salih Nuhanoviæ pa je spregovoril nekaj besed o pripravah na sezono in o vzdušju v ekipi.

Član upravnega odbora kluba, g. Žiga Brodnik je predstavil nov logotip kluba in novo podobo članskih dresov. Klub bo skušal biti v koraku s časom in se bo v bodoče predstavljal z novo in bolj opazno zunanjo podobo. Prav tako bo klub skušal okrepiti medijsko prepoznavnost v lokalnem in tudi širšem pogledu.

Članska ekipa Elektre se bo danes na 8. memorialu Matjaža Natka, uradno predstavila tudi svojim najzvestejšim navijačem.

Iskanje