Članska ekipa Elektre z novim imenom

ELE 24. september, 2005
196
Članska ekipa Elektre z novim imenom
Včeraj je bila podpisana pogodba o sodelovanju med Košarkarskim klubom Elektra in podjetjem Esotech d.d. iz Velenja za tekmovalno sezono 2005/06. V okviru te pogodbe se je podjetje Esotech d.d. obvezalo, da bo v prihajajoči sezoni finančno podprlo delovan

ČLANSKA EKIPA ELEKTRE V SEZONI 2005/06 Z NOVIM IMENOM


(Šoštanj, 24.9.2005) Včeraj je bila podpisana pogodba o sodelovanju med Košarkarskim klubom Elektra in podjetjem Esotech d.d. iz Velenja za tekmovalno sezono 2005/06. V okviru te pogodbe se je podjetje Esotech d.d. obvezalo, da bo v prihajajoči sezoni finančno podprlo delovanje članske ekipe Košarkarskega kluba Elektra, ki je v pretekli sezoni z osvojitvijo 5. mesta med vsemi slovenskimi ekipami dosegla največji uspeh v skoraj 60-letni zgodovini kluba. V zameno je Košarkarski klub Elektra imenu članske ekipe dodal tudi ime sponzorja. Novo ime članske ekipe je tako ELEKTRA ESOTECH.

Delniška družba Esotech, ki ima sedež na Preloški cesti 1 v Velenju, je nastalo leta 1952 (takrat pod imenom ESO). Družba Esotech je po osamosvojitvi Slovenije spremenila dejavnost iz težke industrije v inženiring, s ciljem, obvladati najboljše dosegljive tehnologije. V podjetju so razvoj nadaljevali v ekološko usmerjeno podjetje z visoko podporo informacijskih tehnologij. Razvoj podjetja temelji na izjemno močni povezavi z največjimi slovenskimi inštituti in z vzpostavitvijo mreže dobaviteljev in izvajalcev. Podjetje Esotech je tudi ustanovilo gospodarsko interesno združenje Slovenski ekološki grozd, v katerem je tudi nosilno podjetje.

Razvoj družbe je usmerjen v obvladovanje visokih tehnologij, ki imajo skupni imenovalec v energetiki in ekologiji z visoko podporo informacijskih tehnologij. Poslanstvo Esotecha je, da skupaj USTVARJAMO BOLJŠI SVET ZA VSE NAS, ki bo služil vsem živim bitjem in predvsem našim naslednikom.

Več o podjetju Esotech lahko izveste na njihovi spletni strani: http://www.esotech.si

Iskanje