Članska ekipa Elektre jutri potuje v Italijo

ELE 25. november, 2011
194
Članska ekipa Elektre jutri potuje v Italijo

Dobre igre Elektre v letošnji Ligi Telemach so opažene tudi izven naših mej. Agencija EDSport nas je povabila na velik mednarodni dobrodelni dogodek v Padovo, kjer se bo članska ekipa Elektre na glavnem dogodku dneva ob 18.00, pomerila z prestižnim nasprotnikom, ekipo Canadian Solar Bologna (Virtus Bologna).


Na osrednjem dogodku dneva, ki se bo začel ob 18.00 v čudoviti dvorani PalaFabris v Padovi, se bodo košarkarji Elektre tako pomerili z res odlično ekipo Canadian Solar iz Bologne, ki ima v svojih vrstah nekaj res zvenečih imen svetovne košarke kot so Koponen, Mc Intyre, Lang, Person ... Ekipa, ki se trenutno nahaja na 7. mestu izjemno močne Italijanske 1. lige, bo tako res prestižen nasprotnik in odlična priložnost za naše košarkarje, da pridobijo mednarodne izkušnje in da predstavijo svoje košarkarsko znanje tudi v tujini.

Dogodek je dobrodelen, vstop na tekmo je brezplačen in ves izkupiček od donacij je namenjen za podporo delovanja fundacije Telethon, ki se ukvarja z raziskovanjem diagnosticiranja, zdravljenja in preprečevanja človeških genskih bolezni. 

Nekaj več o dogodku si lahko preberete tudi na uradni spletni strani. Znanje italijanskega jezika je obvezno.

Kaj več o dogajanju v Padovi, novice, rezultat, fotografije ... bodo na na voljo v nedeljo, po našem povratku domov.

Iskanje