Člani v soboto gostujejo v Mariboru

ELE 8. januar, 2015
276
Člani v soboto gostujejo v Mariboru

V soboto se nadaljujejo tekme Lige Telemach. Napeto in vroče bo zagotovo v Mariboru, kjer se bo Elektra poskušala oddolžiti za boleč poraz iz drugega kroga in si priboriti prvo letošnjo zmago.


Vsekakor si ljubitelji košarke v šaleški dolini srčno želijo, da bi se Elektra vrnila na zmagovalno pot. Maščevanje za boleč poraz iz drugega kroga, ko je Maribor v šoštanju premagal Elektro za kar 43 točk, se sliši kot odlična priložnost za prvo letošnjo zmago šoštanjčanov. Seveda bo naloga vse prej kot lahka, kajti tudi Mariborčani imajo svoje načrte. Vendar prav Maribor je na ligaški lestvici pred Elektro in zmaga Elektre bi lahko pomenila napoved preobrata in napete borbe v zaključku prvega dela. Pri domačih je kar nekaj odličnih igralcev (Pelko, Krivec, Morina), a so naši fantje na Natkovem memorialu pred začetkom sezone pokazali, da so premagljivi. Upajmo, da se bo tokrat zmage v šD Lukna v Mariboru zmage veselila Elektra, seveda pa upamo, da se bo na tribuni zbralo čim več gostujočih navijačev.


ZATO VABIMO VSE ZVESTE NAVIJAČE ELEKTRE, DA SE NAM PRIDRUŽITE V SOBOTO NA TEKMI V DVORANI TABOR!!! SPODBUJAJMO NAšE FANTE!!! POMAGAJMO JIM K PRVI ZMAGI!!!

 

Iskanje