Boris Jeršin v Elektri

ELE 19. avgust, 2010
221
Boris Jeršin v Elektri

 Vodstvo Košarkarskega kluba Elektra v sodelovanju s trenerjem Dušanom Hauptmanom zelo aktivno sestavlja ekipo za novo tekmovalno sezono. Tako je danes enoletno pogodbo za igranje v članski ekipi podpisal organizator igre Boris Jeršin.


 Ob podpisu pogodbe je predsednik KK Elektra, Darko Lihteneker dejal: "Z dogovorom o sodelovanju med KK Elektra in organizatorjem igre Borisom Jeršinom, smo v večji meri zapolnili vse igralne pozicije. Sedaj, ko je ekipa praktično sestavljena, lahko  pričnemo z intenzivnejšimi pripravami na novo tekmovalno sezono, kjer bomo ostali stabilen prvoligaški klub in verjamem, da bo članska ekipa skupaj z Borisom Jeršinom dostojen nasprotnik vsem ekipam v Ligi Telemach."

Boris Jeršin je šoštanjskemu občinstvu dobro znan, saj je v KK Elektra igral že v sezonah 2006/2007 in 2007/2008. Svojo košarkarsko pot je začel v Grosupljem, nadaljeval pri Union Olimpiji in pri ekipi Triglav Kranj. Nato je dve leti igral v šoštanju ter se nato preselil v ekipo Parklji iz Ljubljane, kjer je lansko sezono na tekmo igral povprečno 30 minut in dosegal povprečno 8.3 točke, 2.4 skoka ter 3.2 podaje na tekmo. Boris Jeršin je igral tudi na lanskoletnem Dnevu slovenske košarke na Polzeli, kjer je bil celo 3. strelec ekipe Zahoda.

Ob podpisu pogodbe je Boris Jeršin dejal: »Zelo sem vesel, da sem se vrnil nazaj k Elektri, kjer imam zelo dobre izkušnje iz preteklosti. Ekipa je dobro sestavljena in kvalitetno vodena, zato sem mnenja, da je cilj uvrstitev v ligo za prvaka, realen in dosegljiv.«

Iskanje