Aleš Kunc iz Grčije v Elektro Esotech

ELE 8. december, 2006
235
Aleš Kunc iz Grčije v Elektro Esotech
Aleš Kunc, nekdanji slovenski košarkarski reprezentant, si je po neuspelem poizkusu igranja v močni grški ligi, našel novo ekipo v Sloveniji. To je Elektra Esotech iz Šoštanja, kjer bo kot 208 cm visok igralec okrepil igro Elektre pod obema ...

Aleš Kunc iz Grčije v Elektro Esotech

Aleš Kunc, nekdanji slovenski košarkarski reprezentant, si je po neuspelem poizkusu igranja v močni grški ligi, našel novo ekipo v Sloveniji. To je Elektra Esotech iz Šoštanja, kjer bo kot 208 cm visok igralec okrepil igro Elektre pod obema košema.

Nekdanji slovenski košarkarski reprezentant (zbral je 20 nastopov za slovensko reprezentanco), je v minuli sezoni v dresu Zlatoroga oz. Pivovarne Laško v Ligi UPC Telemach nastopil na 29 tekmah, na katerih je igral povprečno več kot 13 minut, zbral 3,1 skoka in dodal 6,5 točke na tekmo. Poleg tega je uspešno nastopal tudi v Jadranski ligi.

Svojo športno pot je Aleš Kunc začel na Kodeljevem, se šolal v Združenih državah Amerike, po povratku v domovino pa je nosil dres Geoplin Slovana ter Zlatoroga. Preizkusil se je tudi v tujini (Francija, Madžarska), nazadnje tudi v Grčiji pri klubu  Makedonikos, ki ga je zaradi velikih finančnih težavah kluba, predčasno zapustil.

33-letni Aleš Kunc se bo v dresu Elektre Esotech predstavil gledalcem že na tekmi 9. kroga Lige UPC Telemach, kjer bo Elektra Esotech gostila ekipo TCG Loka kava. Tekma bo v soboto, 9. decembra, ob 20. uri v Športni dvorani Šoštanj.


Izjavi obeh trenerjev pred tekmo Elektra Esotech : TCG Loka kava!

Iskanje