2. memorial Matjaža Natka

ELE 7. september, 2005
217
2. memorial Matjaža Natka
Košarkarski klub Elektra bo v spomin na legendo košarke v Šaleški dolini in splošno aktivnega občana, Matjaža Natka, ta vikend organiziral mednarodni košarkarski turnir. Matjaž Natek je svoje življenje ...

2. memorial Matjaža Natka

Košarkarski klub Elektra bo v spomin na legendo košarke v Šaleški dolini in splošno aktivnega občana, Matjaža Natka, ta vikend organiziral mednarodni košarkarski turnir.

Matjaž Natek je svoje življenje posvetil razvoju košarke, saj je bil več kot 50 let aktiven na lokalnem in državnem nivoju kot igralec, trener in košarkarski funkcionar. Poleg tega je bil tudi dolgoletni ravnatelj Osnovne šole Biba Roeck, dolgoletni predsednik Krajevne skupnosti Šoštanj, svetnik v svetu Občine Šoštanj, predsednik Pihalne godbe Šoštanj in član upravnega odbora Športne zveze Šoštanj.

Memoriala oz. mednarodnega košarkarskega turnirja, ki bo potekal v petek, 09. septembra in v soboto, 10. septembra 2005, v Športni dvorani Šoštanj, se bodo udeležile članske ekipe:
· KK ½Mašinac½ Kraljevo (1. košarkarska liga Srbije in Črne Gore),
· KK Pivovarna Laško (Goodyear liga),
· KK Helios Domžale (Goodyear liga) in
· KK Elektra (1. slovenska košarkarska liga).

Program 2. memoriala Matjaža Natka:
petek, 9. september:
o 18:00 – Helios Domžale : Pivovarna Laško
o 19:30 – uradna otvoritev memoriala
o 20:00 – Elektra Šoštanj : Mašinac Kraljevo
sobota, 10. september:
o ob 18:00 – tekma za 3. mesto
o ob 20:00 – tekma za 1. mesto
o ob 21:30 – zaključek memoriala

Na vse tekme v okviru memoriala je vstop prost, zato vabimo vse ljubitelje košarke na ogled zanimivih in kvalitetnih košarkarskih tekem. 

Soorganizatorji memoriala so Občina Šoštanj, Športna zveza Šoštanj in Pihalni orkester Zarja.

Iskanje