novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Košarkarski klub Elektra je že več kot 65 let nosilec športne panoge košarka v Šaleški dolini (Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki). V mladinskih selekcijah vsaj enkrat tedensko trenira okoli 200 mladih igralcev in igralk. Članska ekipa Elektra Šoštanj je več sezon zapored uspešno nastopala tudi v 1.  in 2. slovenski košarkarski ligi.

English
english language
O KLUBU
MLAJŠE SELEKCIJE
ELEKTRINA ŠOLA KOŠARKE
UGODNOSTI ZA ČLANE KK ELEKTRA
VETERANI
SPONZORJI in POKROVITELJI
Avtor: Aleš Ferenc
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjavaDomov >  Novice > 2. kvalifikacijski turnir v ulični košarki 3 na 3 za prvaka Slovenije 2016 (18.06.2016) Ostale novice
Število vseh ogledov: 1244

Včeraj, 17.06.2015, je v City centru Celje potekal drugi kvalifikacijski turnir v ulični košarki 3 na 3 za prvaka Slovenije 2016. Kvalifikacijskega turnirja sta se udeležilli tudi dve ekipi, pretežno sestavljeni iz igralcev KK Elektra. Obe ekipi sta nastopili v kategoriji B, to so fantje letnikov 2003 in 2004 (6. in 7. razred osnovne šole).

Obe ekipi sta se dobro borili, saj sta se uvrstitli v zaključne boje za medalje. Ekipa Elektra Velenje, katero so sestavljali Filip Ocvirk, Šimen Jelen, Rok Hudournik in Nace Lesnjak Notersberg, vsi letnik 2004, so po ogorčenem boju z leto starejšimi in fizično močnejšimi nasprotniki iz ekipe Vrani Vransko priborili četrto mesto. Ekipi Veterani 03, ki jo sestavljajo Peter Aleksič Kladnik, Tim Ferenc, Nik Ferenc in Aleksej Macarol iz Vranskega (vsi letnik 2003) pa  je uspel še korak višje, saj so si v trdem, skorajda pravem moškem finalu z Ekipo PGDD iz Poljčan priborili drugo mesto na kvalifikacijskem turnirju in s tem uvrstitev na finalni turnir v ulični košarki 3 na 3 za prvaka Slovenije 2016, ki bo odigran 10.09.2016 na Kongresnem trgu v Ljubljani. 

FOTOGALERIJA (foto: Aleš Ferenc)

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh