novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Košarkarski klub Elektra je že več kot 65 let nosilec športne panoge košarka v Šaleški dolini (Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki). V mladinskih selekcijah vsaj enkrat tedensko trenira okoli 200 mladih igralcev in igralk. Članska ekipa Elektra Šoštanj je več sezon zapored uspešno nastopala tudi v 1.  in 2. slovenski košarkarski ligi.

English
english language
O KLUBU
MLAJŠE SELEKCIJE
ELEKTRINA ŠOLA KOŠARKE
UGODNOSTI ZA ČLANE KK ELEKTRA
VETERANI
SPONZORJI in POKROVITELJI
Avtor: Aleš Ferenc
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjavaDomov >  Novice > Oklic o začetku postopka poenostavljene prisilne poravnave (08.06.2016) Ostale novice
Število vseh ogledov: 1611

Obveščamo vas, da je bil dne 25.04.2016 na strani AJPES-a objavljen oklic o pričetku poenostavljene prisilne poravnave (PPP) za Košarkarski klub Elektra Šoštanj.

Vsi podatki in dokumentacija o prisilni poravnavi so dostopni tukaj, za ogled morate biti registirarni uporanik AJPESA.

Društvo je pri oblikovanju predloga PPP izhajalo iz podatkov o stanju in poslovanju društva, objavljenih v Načrtu finančnega prestrukturiranja. Na dan sestave tega načrta društvo ne razpolaga s premoženjem, ki bi zadoščalo za hkratno poplačilo vseh obveznosti društva. Iz tega razloga in zakonskih določil se je društvo odločilo, da razglasi insolventnost in skuša z upniki doseči enotni dogovor o načinu poplačila obveznosti, pri čemer je za nadaljnji obstoj društva potrebno doseči dogovor z upniki o zmanjšanju obveznosti in odlogu rokov za njihovo poplačilo. Na podlagi Načrta finančnega prestrukturiranja KK Elektra ponuja upnikom poplačilo terjatev v 25% (petindvajset odstotnem) znesku ob podaljšanju roka za plačilo terjatev v 5 (petih) letih od dneva pravnomočnosti potrjene poenostavljene prisilne poravnave brez obrestovanja terjatev.  

Predlagana rešitev je edini način za rešitev iz nakopičenih finančnih težav iz preteklih let, hkrati pa nadaljnje delovanje društva, sedaj predvsem z mladimi igralci iz naše košarkarske šole.

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh