novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Košarkarski klub Elektra je že več kot 65 let nosilec športne panoge košarka v Šaleški dolini (Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki). V mladinskih selekcijah vsaj enkrat tedensko trenira okoli 200 mladih igralcev in igralk. Članska ekipa Elektra Šoštanj je več sezon zapored uspešno nastopala tudi v 1.  in 2. slovenski košarkarski ligi.

English
english language
O KLUBU
MLAJŠE SELEKCIJE
ELEKTRINA ŠOLA KOŠARKE
UGODNOSTI ZA ČLANE KK ELEKTRA
VETERANI
SPONZORJI in POKROVITELJI
Avtor: Aleš Ferenc
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjavaDomov >  Novice > Zahvala ekipi U17 za izjemno sezono 2014/2015 (14.04.2015) Ostale novice
Število vseh ogledov: 1372

Košarkarski klub Elektra se zahvaljuje igralcem in strokovnemu štabu U17 za fenomenalno sezono. V prvi vrsti gre zahvala trenerju Dušanu Maličeviću (njegovo zahvalo si preberite v nadaljevanju), vodji mlajših selekcij Tomažu Hermanu ter tehnični vodji Francu Vahu za strokovnost in brezhibno vodenje izjemne generacije. Igralcem je odlično poveljeval kapetan ekipe Tadej Kosi, še posebej pa velja omeniti Domna Omladiča, ki je bil zaradi odličnih iger uvrščen celo v prvo peterko zaključnega turnirja. Nenazadnje hvala tudi staršem otrok in ostalim navijačem Elektre za izjemno podporo ter navijanje na vseh tekmah tekom sezone. HVALA, ELEKTRA JE PONOSNA NA VAS!

Dušan Maličević, trener U17: "Pot do tretjega mesta je bila vse prej kot lahka, še posebej v drugem delu smo se soočali z veliko poškodbami. Glede na vse ovire in težke trenutke, ki smo jih imeli, so se fantje odzvali na najboljši možen način. Povezani skupaj so se odločili, da bodo s trdim delom in željo po napredku premagali vse izzive, hkrati pa se iz njih poskušali tudi nekaj naučiti. Ponosen sem na fante in jim iz srca čestitam, zame so zmagovalci.

Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil upravi kluba, ki nam je omogočila dobre pogoje za delo, vodji mlajših selekcij Tomažu Hermanu, tehnični vodji Francu Vahu, vodji strokovnega sveta Francu Ruprehtu, trenerjem, ki so pred menoj trenirali te fante (Vlado Rizman,  profesor Mile Čepin). Brez vas ne bi dosegli tega izjemnega uspeha! Predvsem pa bi se rad zahvalil staršem naših otrok, ker jih podpirajo in jim omogočajo športen način življenja! Srečno!


Tadej Kosi, kapetan ekipe U17: "Za nami je dolga in uspešna sezona, polna vzponov in padcev. Kvaliteta ekipe je bila že v začetku prepoznana s strani trenerja, zato je bil cilj postavljen že avgusta lani, to je uvrstitev med 4 najboljše ekipe v Sloveniji. S trdim delom in kolektivno igro smo naš cilj pretekli vikend uresničili. Po zmagi nad Union Olimpijo smo si priborili bronasto medaljo, ki je nagradila naš celoletni trud. Čestitke vsem mojim soigralcem, ki so pustili srce na igrišču skozi celo sezono, saj smo le tako lahko prišli tako daleč. Uspelo nam je zato, ker smo sodelovali kot ekipa.

Za vodstvo te ekipe se je potrebno zahvaliti trenerju Duškotu Maličeviču in Tomažu Hermanu, ki sta izvajala kvalitetne treninge in pripomogla našemu k nadaljnemu razvoju v košarki. Hvala tudi Francu Vahu za tehnično pomoč in visoko moralo na tekmah ter seveda klubu za zagotovitev dobrih pogojev za delo, med drugim za odhod na turnir v Beogradu, ki je pripomogel do tega uspeha. Vse to pa ne bi bilo možno brez naših staršev, ki so nas redno spremljali na tekmah in v vsakdanu nudili podporo in spodbudo. Hvala vsem!"


Domen Omladič, član prve peterke zaključnega turnirja U17: "Letošnje sezone se bom zagotovo najbolj spomninjal po osvojenem 3. mestu v kadetskem državnem pervenstvu in po izboru v petorko zaključnega turnirja. Osebno je bila to najzahtevnejša sezona, saj sem se pridružil treningom kadetov, mladincev in članov takoj po končanem evropskem prvenstvu. Rad bi se zahvalil glavnemu trenerju Duškotu Maličeviču, Jerneju Kobaletu, Primožu Pangerlu ter seveda Tomažu Hermanu. Slednja dva sta me individualno atletsko in tehnično pripravila do sedanjega stanja.

To sezono je bilo neverjetno trenirati, saj je bila na treningu močna konkurenca in kemija, ki ju je še dodatno spodbujal glavni trener, da smo napredovali kot ekipa. Upam da bomo vsi pokazali napredek v naslednjih mladinskih sezonah tudi s pomočjo nabiranja prepotrebnih minut v nižjih slovenskih ligah (na morebitni posoji) ter v prvi ligi."

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh