novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Košarkarski klub Elektra je že več kot 65 let nosilec športne panoge košarka v Šaleški dolini (Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki). V mladinskih selekcijah vsaj enkrat tedensko trenira okoli 200 mladih igralcev in igralk. Članska ekipa Elektra Šoštanj je več sezon zapored uspešno nastopala tudi v 1.  in 2. slovenski košarkarski ligi.

English
english language
O KLUBU
MLAJŠE SELEKCIJE
ELEKTRINA ŠOLA KOŠARKE
UGODNOSTI ZA ČLANE KK ELEKTRA
VETERANI
SPONZORJI in POKROVITELJI
Avtor: Aleš Ferenc
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjavaDomov >  Novice > Danes se začenja TRIOLOGIJA Elektra Šoštanj - Rogaška Crystal (21.11.2012) Ostale novice
Število vseh ogledov: 829

Avtor: Tomaž Sinigajda

Danes se bodo košarkarji Elektre pomerili z ekipo Rogaške Crystal v 1. tekmi 4. kroga pokala SPAR. Kar pa je le prva izmed treh tekem proti tem nasprotniku v zelo kratkem času.

TRIOLOGIJA tekem z Rogaško Crystal se pričenja danes.

Danes 21.11.2012 ob 20.00 bo v ŠPORTNI DVORANI ŠOŠTANJ POTEKALA TEKMA  4.Kroga pokala SPAR, med ELEKTRO ŠOŠTANJ in ROGAŠKO CRYSTAL.

Z istim tekmecem se bomo udarili tudi v naslednjem 6. krogu Lige Telemach, v soboto 24.11. ob 19.00 v Rogaški Slatini in nato še na povratni tekmi 4. Kroga pokala SPAR, v sredo 28.11.2012 ob 19.00, prav tako v Rogaški Slatini.

Rogaška Crystal je tradicionalno težak nasprotnik za Elektro. V pokalu SPAR sta se ekipi srečali v sezoni 2010/11. Tedaj je le stežka napredovala Elektra. Prav tako je bila Rogaška težak nasprotnik v lanski sezoni Lige Telemach. Ekipa Rogaške Crsytal je nov dom tudi za nekaj igralcev, ki so viden pečat pustili tudi v Elektri. Barve Rogaške zastopajo bivši igralci Elektre Miloš Miljković, Tadej Koštomaj in Tadej Horvat.

Obetajo se nam torej težke in borbene tekme. Podpora naši zvestih navijačev bo zelo dobrodošla.

VABLJENI NA DANAŠNJO TEKMO

 

ZMAGAJMO SKUPAJ! 

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh