novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Košarkarski klub Elektra je že več kot 65 let nosilec športne panoge košarka v Šaleški dolini (Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki). V mladinskih selekcijah vsaj enkrat tedensko trenira okoli 200 mladih igralcev in igralk. Članska ekipa Elektra Šoštanj je več sezon zapored uspešno nastopala tudi v 1.  in 2. slovenski košarkarski ligi.

English
english language
O KLUBU
MLAJŠE SELEKCIJE
ELEKTRINA ŠOLA KOŠARKE
UGODNOSTI ZA ČLANE KK ELEKTRA
VETERANI
SPONZORJI in POKROVITELJI
Avtor: Aleš Ferenc
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjavaDomov >  Novice > Veterani Elektre boljši od veteranov iz Polzele (25.04.2011) Ostale novice
Število vseh ogledov: 1664

Avtor: Peter Rotovnik

Pred glavnim športnim dogodkom sobote, tekme lige za prvaka med Elektro in Polzelo, smo se na igrišču pomerilili še veterani obeh ekip v prijateljskem medsebojnem srečanju. Gostom je v Šoštanju manjkalo nekaj igralcev, veterani Elektre pa smo se tokrat za spremembo zbrali v polni postavi.

Veterani Elektra: Veterani Polzela 95:50

Veterani Elektra: Dumbuya (5), Purnat (3), Pečovnik (10), Pašič (2),
Vukelič (cap), Divjak (1), Breznik (4), Rotovnik (30), Hlastec (2),
Maličevič (10), Rizman (28)


Veterani Polzela: Turnšek (5), Dedič, Pajič (5), Štor (7), Zupanc (12),
Zavašnik (16), Kolšek (5)


Sodnika: Letonje, Mohorič,

število gledalcev: 1

Dobra igra in enakomerna razporeditev moči čez celo tekmo se je na koncu obrestovala domačinom. Visoka zmaga Elektre je pri veteranih Polzele takoj spodbudila proti ukrepe in vabilo na srečanje v njihovi dvorani. Zagotovo se bodo veterani Polzele na povratno tekmo dobro pripravili in nas presenetili s kakšnim taktičnim trikom. Tudi mi bomo do te tekme zavzeto trenirali in se skrbno pripravljali. Tekma bo borbena in napeta. Prepričan sem, da nam ne bo zmanjkalo tem za debato po tekmi, kjer se veterani zelo radi družimo med sabo. Rekreacija in druženje pa sta osnovi veteranskega športa.


V petek, 13.5.2011 ob 17.30 uri pa lahko že napovemo mednarodno veteransko srečanje z našimi prijatelji košarkaši veterani Novega Sada v Športni dvorani v Šoštanju. Vabljeni.

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh